Έτοιμο και στον… αέρα το Παρατηρητήριο Δυσοσμίας στον Βόλο!

Οι πολίτες μπορούν να συμπληρώνουν πότε, τι ώρα και που παρατήρησαν δυσοσμία

Στον …διαδικτυακό αέρα είναι από σήμερα η ιστοσελίδα για το Παρατηρητήριο Δυσοσμίας στον Βόλο, όπως είχε προαναγγείλει ο Βολιώτης καρδιολόγος και πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου κ. Ματθαίος Δραμητινός σε συνέντευξή του στο Ράδιο ΕΝΑ.
Ο γιατρός, είχε επισημάνει πως μέσω της ιστοσελίδας θα μπορούν οι κάτοικοι της πόλης κωδικοποιημένα να αναφέρουν που εντοπίσουν τη δυσοσμία, συμπληρώνοντας ένα ερωτηματολόγιο με στοιχεία όπως σε ποια περιοχή εντοπίζεται η δυσοσμία, τι ώρα κτλ.
Τα στοιχεία – παράπονα των πολιτών θα συγκεντρώνονται και οι επιστήμονες που συμμετέχουν σ’ αυτή την δράση θα τα αναλύουν και θα δημοσιεύουν ένα πόρισμα σε εβδομαδιαία βάση.

Δείτε ΕΔΩ τι είχε πει ο κ. Δραμητινός στο Ράδιο ΕΝΑ για τον σκοπό του Παρατηρητηρίου Δυσοσμίας.

Έτσι λοιπόν το Παρατηρητήριο είναι επίσημα πλέον σε λειτουργία και οι πολίτες μπορούν να προχωρούν στην καταγγελία τους.

Μπορείτε να επισκέπτεστε αυτή τη διεύθυνση και να καταχωρείτε τα στοιχεία που ζητούνται: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdhwxpnSVvtQuxlIa9eRKeaNnY6ZNzlLSQPUi1Pp0-ti2L2WA/viewform?fbclid=IwAR1SLG6g3k41qWoKS_4xU9lG0yOtXIaJYgiZSx82pPccnQmX72ZmtNGIR7g&gxids=7757

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.