Έβαλε τέλος στη ζωή του πέφτοντας με το ποδήλατό του στην παραλία του Βόλου

Είχε ενημερώσει τους συγγενείς του

Το πτώμα ενός 75χρονου άνδρα βρέθηκε να σήμερα το απόγευμα, στο βυθό της θάλασσας, στην παραλία του Βόλου, στο ύψος της αρχής της οδού Ιάσονος, απέναντι από τον κυκλικό κόμβο Δημαρχείου και ενώ ο άνδρας αγνοούνταν από το μεσημέρι.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, ο 75χρονος είχε ενημερώσει τους συγγενείς του ότι είχε πρόθεση να θέσει τέλος στη ζωή του, καθώς φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Μάλιστα είχε δώσει το στίγμα ότι βρισκόταν στην παραλία, χωρίς να διευκρινίζει σε ποιο σημείο.

Στις 12.30 το μεσημέρι, ενημερώθηκε από συγγενή του αυτόχειρα η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων, προκειμένου να ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του άτυχου ηλικιωμένου που αγνοούνταν, όπως και έγινε μαζί με το Λιμεναρχείο. Οι έρευνες έγιναν από ξηράς και θάλασσας επεκτάθηκαν σε όλο το παραλιακό μέτωπο, από λιμενικούς, εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, της ΕΟΔ και ιδιώτη δύτη.

Ο 75χρονος, εντοπίστηκε στις 6 το απόγευμα από δύτη και ανασύρθηκε στην ακτή, στην αρχή της Αργοναυτών, δίπλα σε πλωτή προβλήτα στην στροφή στο Λιμεναρχείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν στην παραλία με ποδήλατο, δέθηκε με ένα σχοινί που από τον λαιμό του και από το δίτροχο, πήρε φόρα με το ποδήλατο από την πλωτή προβλήτα και έπεσε στη θάλασσα!

Παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή, ενώ διενεργείται προανάκριση από το Λιμεναρχείο Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.