Έξι συλλήψεις από το Λιμεναρχείο για ναρκωτικά ΚΟΚ και παραεμπόριο

Έξι άτομα συνέλαβαν όργανα του Λιμεναρχείο Βόλου τις τελευταίες ημέρες για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, παραβάσεις του ΚΟΚ και παραεμπόριο.

Όπως ανακοινώθηκε από το Λιμεναρχείο Βόλου μετά από έλεγχο λιμενικών της ομάδας δίωξης ναρκωτικών, στο πλαίσιο της πάταξης του φαινομένου της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιώντην17-02-2020 στις 13:50, κατελήφθη στην παραλιακή περιοχή «Πλάκες» του Δήμου Βόλου, ένας ημεδαπός 24 ετών, να κατέχει μία ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης σε χάρτινη συσκευασίασυνολικού μικτού βάρους 4,8 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε και ο φερόμενος δράστης αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα.

Το χρονικό διάστημα από20-02-2020έως και 23-02-2020 από στελέχη του Λιμεναρχείου κατελήφθησαν εντός Χερσαίας Ζώνης Λιμένα ένας ημεδαπός 29 ετών να οδηγεί δίκυκλοόχημα χωρίς να κατέχει την απαιτούμενη από το νόμο άδεια ικανότητας οδήγησης, και δυο ημεδαποί 21 και 19 ετών, να οδηγούν Ι.Χ. αυτοκίνητο όχημα αντίστοιχα, χωρίς να κατέχουν την απαιτούμενη από το νόμο άδεια ικανότητας οδήγησης, διενεργήθηκε προανάκριση και επιβλήθηκαν διοικητικές κυρώσεις.

Για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου διενεργήθηκαν έλεγχοι εντός χερσαίας ζώνης λιμένα Βόλου κατά το χρονικό διάστημα από 16-02-2020 έως και 23-02-2020 συνελήφθησαν δυο αλλοδαποί και κατασχέθηκαν 318 τεμάχια ειδών παραεμπορίου και απομιμητικών προϊόντων και επιβλήθηκαν κυρώσεις ύψους 400 €.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.