Ευκαιρία … διόρθωσης έδωσε το Δικαστήριο σε ζευγάρι που έσκισε τα λάστιχα οκτώ Ι.Χ.

Προθυμοποιήθηκαν να αποζημιώσουν τους παθόντες και ορίστηκε τακτική δικάσιμος

Μια ευκαιρία ακόμη θα δώσει το Δικαστήριο στον 35χρονο και την 22χρονη, οι οποίοι το απόγευμα της Τετάρτης 7 Οκτωβρίου έσκισαν με μαχαίρι και αχρήστεψαν 19 λάστιχα οκτώ αυτοκινήτων στο κέντρο του Βόλου «από χαζομάρα» όπως δήλωσε ότι του είπαν, ο αστυνομικός που τους συνέλαβε.
Ο άνδρας και η κοπέλα, κάθισαν χθες στο εδώλιο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, κατηγορούμενοι για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ενώ παραδέχτηκαν ότι έκαναν βλακεία, χωρίς λόγο.
Ο κατηγορούμενος ζήτησε συγνώμη από τους παθόντες για το λάθος και είπε ότι έπιασε δουλειά και θέλει να πληρώσει τη ζημιά, ενώ συγνώμη ζήτησε και η συγκατηγορούμενή του που δέχτηκε να αναλάβει την ευθύνη για να πληρώσουν μαζί τη ζημιά που προκάλεσαν και ανέρχεται σε πάνω από 1000 €.
Αστυφύλακας της Ασφάλειας που τους συνέλαβε κατέθεσε ότι το απόγευμα της Τετάρτης 7 Οκτωβρίου είχε υπηρεσία και έγινε καταγγελία για δύο άτομα που τρυπούν τα λάστιχα αυτοκινήτων, προκαλώντας φθορές. Όταν τους συνέλαβε είπε ότι έκαναν την πράξη τους αυτή χωρίς κάποιο λόγο «από χαζομάρα»…
Στη συνέχεια κατέθεσαν ως μάρτυρες παθόντες και παθούσες οι οποίοι αποκατέστησαν τις ζημιές στα αυτοκίνητά τους με δικά τους έξοδα και μετά από ερώτηση του προέδρου δέχτηκαν τη συγνώμη του δράστη, όπως και να του δοθεί πίστωση χρόνου για να πληρώσει τη ζημιά που προκάλεσε στα αυτοκίνητά τους.
Τελικά, με τη σύμφωνη γνώμη και της εισαγγελέως έδρας, το Δικαστήριο έδωσε ακόμη μια ευκαιρία στους κατηγορούμενους για να αποζημιώσουν τους παθόντες και τόνισε ότι το Δικαστήριο έδειξε επιείκεια και αν δεν τηρήσουν την υπόσχεσή τους, η ποινή θα είναι βαριά, στη δίκη που θα προσδιοριστεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.