Φιλανθρωπικό «DARE SOCIAL FASHION SHOW»

Τη Δευτέρα 25 Ιουνίου, για την στήριξη των Ειδικών Σχολείων Αγριάς και «ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ»

Φιλανθρωπικό «DARE SOCIAL FASHION SHOW» για την στήριξη των Ειδικών Σχολείων Αγριάς και «ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ» Ν.Ιωνίας Βόλου. Σε μια ιδιαίτερα λαμπρή βραδιά μας προσκαλεί για ακόμη μια χρονιά η “Πενθεσίλεια” η οποία εργάζεται για ένα σημαντικό σκοπό.

Όπως έγινε γνωστό από την οργανωτική επιτροπή της ΠΕΝΘΕΣΙΛΕΙΑ, «το φιλανθρωπικό «DARE SOCIAL FASHION SHOW» λαμβάνει χώρα την Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018, στον Πολυχώρο ΤΣΑΛΑΠΑΤΑ στο Βόλο, στις 9:00 μμ. Τη βραδιά θα ντύσουν με τις εντυπωσιακές δημιουργίες τους επιχειρήσεις Βόλου και Λάρισας και ο σχεδιαστής Μόδας κ. Γ. Λημναίος. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το ποτό τους, με μουσικά ακούσματα του γνωστού DJ Konstantinos Pilatos και Special Guest την Miss Hellas Θεοδώρα Σούκια.

Με την παρουσία σας ενισχύετε δυναμικά τον αγώνα της ΠΕΝΘΕΣΙΛΕΙΑ, που υπηρετεί την ανάγκη της προσφοράς προς τους συνανθρώπους και το κοινωνικό σύνολο.

Είσοδο για το κοινό 5€.

Εισιτήρια διαθέσιμα: ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Δημητριάδος με Γκλαβάνη. ΠΡΟΦΑΝΤΗΣ Δημητριάδος 165. ΚΟΜΜΩΤΉΡΙΟ GEORGETTE Κασσαβέτη 86. Kατάστημα κοσμημάτων RΑFFAEL – Σπ. Σπυρίδη 3 -Nakos center. Μέγα Χορηγοί – ΕΥΡΗΚΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., COCA COLA 3Ε , ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ. Να είστε όλοι εκεί!

Για άμεση επικοινωνία και εγγραφή νέων μελών , μπορείτε να απευθύνεστε στο: e-mail: [email protected] Facebook: ΠΕΝΘΕΣΙΛΕΙΑ Tηλ. επικοινωνίας: 697349798.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.