Φιλόπτωχος Αδελφότητα: «Αναπόδεικτες καταγγελίες για το Ορφανοτροφείο»

Προειδοποιεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη

Ως «αναπόδεικτες και ανυποστήρικτες» χαρακτηρίζει τις δηλώσεις – καταγγελίες του πρώην προέδρου του Ορφανοτροφείου Βόλου Άγγελου Αγραφιώτη, περί κακοποίησης παιδιών στο ίδρυμα, το Διοικητικό συμβούλιο της «Φιλοπτώχου Αδελφότητας Βόλου», που εξέδωσε σχετική ανακοίνωση και προειδοποιεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που υπογράφει η πρόεδρος κα Κλεοπάτρα Γεωργακλή, «καταδικάζει την προσπάθεια σύνδεσης των μελών της με αναπόδεικτες και ανυποστήρικτες δηλώσεις – καταγγελίες τη δεδομένη χρονική στιγμή που εκθέτουν παρανόμως και πρωτίστως τους ανήλικους τροφίμους του Ιδρύματος, αλλά και την πολύχρονη ιστορία αυτού. Οι καταγγελίες δεν πρέπει να γίνονται για λόγους εντυπωσιασμού με press conference στα ΜΜΕ , αλλά ενώπιον της Εισαγγελίας και για το αν ευσταθούν αποφαίνεται τελεσιδίκως η Δικαιοσύνη.

Το Διοικητικό συμβούλιο της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Βόλου δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν επιτρέπει σε κανέναν να αναφέρεται δυσφημιστικά στην ΦΑΒ και στα μέλη της και επιφυλάσσεται για την άσκηση όλων των νομίμων δικαιωμάτων της Αδελφότητος και των μελών της ενώπιον των αρμοδίων Δικαστηρίων».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.