Φυλάκιση χωρίς αναστολή για κλοπές κατ΄εξακολούθηση από σούπερ μάρκετ

Καταδικάστηκε και αν …συλληφθεί πάει στη φυλακή

Σε φυλάκιση 30 ημερών χωρίς αναστολή και μετατροπή, καταδίκασε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου μια 25χρονη ερήμην, που κρίθηκε ένοχη για κλοπή κατ’ εξακολούθηση. Η νεαρή συνελήφθη την Τρίτη για κλοπή από σούπερ μάρκετ στο κέντρο του Βόλου, τροφίμων και καλλυντικών αξίας 200 €, είχε οδηγηθεί στο Αυτόφωρο την Τετάρτη, όπου πήρε αναβολή για να δικαστεί χθες. Τελικά δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο, ενώ υπάλληλοι του μάρκετ κατέθεσαν ότι η κατηγορούμενη πολλές φορές πηγαίνει στο κατάστημα και κλέβει, οι ίδιοι κάνουν τα «στραβά» μάτια, αλλά την Τρίτη αφαίρεσε προϊόντα μεγάλης αξίας. Η νεαρή καταδικάστηκε χωρίς αναστολή και μετατροπή, που σημαίνει ότι αν συλληφθεί θα καταλήξει στη φυλακή.
Δύο καταδίκες
Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου καταδίκασε ερήμην σε φυλάκιση 12 μηνών με αναστολή έναν άνδρα αγνώστων στοιχείων, που έκλεβε ρεύμα για το σπίτι του στις Αλυκές, μεταξύ 2016 – 2018, προκαλώντας ζημιά 2.100 € στην επιχείρηση ηλεκτρισμού.
Τέλος, το ίδιο Δικαστήριο, καταδίκασε σε φυλάκιση 12 μηνών και χρηματική ποινή 1200 € έναν 35χρονο Βολιώτη, ο οποίος τον Δεκέμβριο του 2018 οδηγούσε Ι.Χ. αυτοκίνητο και σε έλεγχο αλκοτέστ που του έκανε η Τροχαία, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια οινοπνεύματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.