Φυλάκιση σε Σκιαθίτη για κατοχή ναρκωτικών και αφορολόγητου καπνού

Σε 6,5 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε σήμερα από το αυτόφωρο ένας 43χρονος ζαχαροπλάστης από τη Σκιάθο, διότι το πρωί, που αποβιβάστηκε στο «Μυρτιδιώτισσα» με το αυτοκίνητό του, διαπιστώθηκε ότι κατείχε μικροποσότητες χασίς, 41 χάπια άγνωστης σύνθεσης και αφορολόγητο καπνό και τσιγάρα, που κατασχέθηκαν.
Μάλιστα ο δράστης, όταν αντιλήφθηκε τον έλεγχο προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας, αλλά ακινητοποιήθηκε από λιμενικούς που τον συνέλαβαν.

Όπως ανακοίνωσε το Λιμεναρχείο Βόλου, στις 8 σήμερα το πρωί, στο λιμάνι, μετά από έλεγχο που έγινε με τη συνδρομή σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, διαπιστώθηκε ότι ο 43χρονος κατείχε μια ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 5,4 γρ., μια ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης καθαρού βάρους 1,2 γραμμαρίων, έναν μεταλλικό και έναν πλαστικό τρίφτη με υπολείμματα κάνναβης, καθώς και σύνεργα τριφτών.

Στο Ι.Χ,. αυτοκίνητο του δράστη βρέθηκαν 14 συσκευασίες καπνού και δύο πακέτα τσιγάρων χωρίς τις ειδικές ένσημες ταινίες καταβολής φορολογίας, καθώς και 41,5 χάπια αγνώστου χημικής σύστασης, τα οποία κατασχέθηκαν από το Λιμεναρχείο.

Σύμφωνα με το Λιμεναρχείο, ο δράστης, που αρνήθηκε την έρευνα και τράπηκε σε φυγή, συνελήφθη και παραπέμφθηκε σε δίκη στα πλαίσια του αυτοφώρου, και του επεβλήθη ποινή φυλάκισης έξι μηνών και 15 ημερών με τριετή αναστολή και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.