Φυτόκο: Αγανάκτηση για τις συνεχείς διακοπές υδροδότησης

Έχουν αρχίσει από το περασμένο Σάββατο στην περιοχή πάνω από τον Περιφερειακό

Τη δυσαρέσκειά τους επισημαίνουν κάτοικοι της περιοχής του Φυτόκου πάνω από τον Περιφερειακό, για τις αλλεπάλληλες απροειδοποίητες, όπως υποστηρίζουν, διακοπές υδροδότησης που πραγματοποιούνται σχεδόν καθημερινά το τελευταίο διάστημα στην περιοχή.

Κάτοικος της οδού Φυτόκου καταγγέλλει στο magnesianews.gr πως από το περασμένο Σάββατο κόβεται το νερό, σε μια περιοχή μάλιστα όπου οι ανάγκες είναι αυξημένες, λόγω της ύπαρξης αγροκτημάτων, ζώων, αλλά και των συνθηκών έντονης ζέστης που επικράτησαν ολόκληρο τον Ιούνιο.

Μάλιστα εκφράζει φόβους για το τι μπορεί να συμβεί σε περίπτωση ξεσπάσματος πυρκαγιάς, τη στιγμή που δεν θα υπάρχει νερό. Έτσι για τον σκοπό αυτό και για να αποτραπεί ο κίνδυνος κάποιας καταστροφής έχει τοποθετήσει βαρέλια γύρω από την οικία της γεμάτα με νερό για κάθε ενδεχόμενο.

Όπως ανέφερε στην καταγγελία της, σήμερα η υδροδότηση διακόπηκε στις 8 το πρωί και δεν είχε επανέλθει μέχρι τη 1 το μεσημέρι, ενώ τη Δευτέρα είχε σταματήσει για δύο ώρες και επιπλέον υπήρξε διακοπή και το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η κάτοικος, όπως ισχυρίστηκε, επικοινώνησε χθες με τη ΔΕΥΑΜΒ και πληροφορήθηκε πως η έλλειψη νερού οφείλονταν σε βλάβη στο δίκτυο, ενόσω στο σημείο που βρίσκεται το πρώην ΚΕΓΕ πραγματοποιούνταν τις προηγούμενες ημέρες έργα από την Επιχείρηση.

«Κάθε μέρα κόβεται το νερό, κατακαλόκαιρο, με τις ανάγκες να είναι αυξημένες λόγω και της ζέστης. Καταλαβαίνουμε πως κάποιες διακοπές είναι προγραμματισμένες και αναγκαίες, ωστόσο, υπάρχει και ένα όριο» αναφέρει χαρακτηριστικά η καταγγέλλουσα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.