Γενική συνέλευση τον Αύγουστο στον Άγιο Βλάσιο για τη μεταφορά νερού των πηγών

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Συγκέντρωση ενημέρωσης για τα έργα της ΔΕΥΑΜΒ από τη Συμμαχία για τον Βόλο

Στον Άγιο Βλάσιο βρέθηκαν την Κυριακή 20 Ιουλίου οι δημοτικοί σύμβουλοι της Συμμαχίας για τον Βόλο κ.κ. Στέλιος Λημνιός και Μάρκος Βαξεβανόπουλος, προκειμένου να ενημερώσουν τους κατοίκους για το θέμα της μεταφοράς του νερού των πηγών της περιοχής στον Βόλο.
Στη συνέλευση αυτή έγινε εκτενής συζήτηση γύρω από τα θέματα του νερού και των σχεδιαζόμενων έργων και αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση την Κυριακή 2 Αυγούστου, στην οποία και θα προσκληθούν ο δήμαρχος Βόλου και η ηγεσία της ΔΕΥΑΜΒ.
Οι κάτοικοι, σύμφωνα με τον κ. Λημνιό, οι οποίοι παραμένουν χωρίς ενημέρωση για τον σχεδιασμό της κοινωφελούς επιχείρησης, συμφωνήσαν με την άποψη ότι πρέπει πρώτα να κατασκευασθούν ταμιευτήρες και φράγματα στο βουνό, ώστε να είναι δυνατή η συγκέντρωση των πλεονασμάτων του χειμώνα.
Όπως επισημαίνει ο δημοτικός σύμβουλος, ήταν έκδηλη η ανησυχία τους για το μέλλον της περιοχής επειδή δεν κλήθηκαν να εκφράσουν την άποψη τους, για τα έργα που σχεδιάζονται.
Στη γενική συνέλευση του Αυγούστου, θα εγκρίνουν τους λόγους που θα επικαλεστούν στη δημόσια διαβούλευση, η οποία θα ακολουθήσει στο επόμενο διάστημα μετά την έγκριση των όρων περιβαλλοντικής αδειοδότησης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας, για το έργο της συγκέντρωσης των υδάτων από τις πηγές Ζάγκα και Αγ. Ιωάννη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.