Για ανθρωποκτονία κατηγορείται επιχειρηματίας απ΄τη Μαγνησία

Σχετικά με την υπόθεση εξαφάνισης της Μαριάννας Κοντούλη

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται ένας επιχειρηματίας από τη Μαγνησία, της 70χρονης τότε, Μαριάννας Ενριέττας Κοντούλη που εξαφανίστηκε το 2002, ενώ βρισκόταν στην Αμαλιάπολη και μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος της. Ο κατηγορούμενος βρέθηκε με τον δικηγόρο του έξω από το γραφείο του Ανακριτή Βόλου και απολογήθηκε για την υπόθεση, που άνοιξε ξανά μετά από 8 χρόνια, αν και οι έρευνες που είχαν γίνει πέρυσι τον Δεκέμβριο στην περιοχή του Αλμυρού για να βρεθούν τα οστά της, δεν απέδωσαν.
Ο επιχειρηματίας μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης στο οικείο αστυνομικό τμήμα ανά τακτά διαστήματα και το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, θα αποφασίσει αν θα παραπεμφθεί ή όχι ο επιχειρηματίας.
Πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία και είπε ότι δεν είναι ο αρμόδιος για να βρει την Κοντούλη, ενώ προσκόμισε έγγραφα με τα οποία ισχυρίζεται ότι αποδεικνύεται ότι η αγνοούμενη ήταν εν ζωή το 2011.
Η Μαριάννα Κοντούλη διατηρούσε σχολή χορού στην Κηφισιά όπου και έμενε μόνη της. Πριν χαθεί, είχε απομονωθεί από συγγενείς και φίλους και είχε μετακομίσει στην Αμαλιάπολη Βόλου, στο εξοχικό της. Την περίοδο της εξαφάνισής της είχαν αρχίσει να γίνονται μυστηριώδεις μεταβιβάσεις ακινήτων που ήταν περιουσία της.
Η υπόθεση είχε πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης, εκδικάστηκε στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας τον περασμένο μήνα, με ποινές φυλάκισης από 3,5 ετών έως 5 ετών εξαγοράσιμες προς 5 € ημερησίως στους τρεις κατηγορούμενους της υπόθεσης που ήταν δύο επιχειρηματίες και ένας γιατρός.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.