Για αποχή από πλειστηριασμούς αποφασίζουν οι δικηγόροι

Απόφαση για αποχή ή μη, από τη διενέργεια δικονομικών-διαδικαστικών πράξεων, στο πλαίσιο της εκτελεστικής διαδικασίας σε βάρος της πρώτης κατοικίας οικονομικών ευάλωτων οφειλετών (υλοποίηση πρότασης και εξειδίκευση πλαισίου των από 28.08.2021 και 02.09.2021/08.09.2021 σχετικών αποφάσεων της Ολομέλειας Προέδρων Δ.Σ.Ε και της Συντονιστικής Επιτροπής Προέδρων Δ.Σ.Ε. αντίστοιχα, καλείται τα λάβει ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου, που συνεδριάζει τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου.
Η συντονιστική επιτροπή της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων εισηγείται στα Δ.Σ. των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας την παράταση της αποχής των δικηγόρων – μελών τους μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2021.
Στη συνεδρίαση της Δευτέρας οι δικηγόροι θα ασχοληθούν με την προκήρυξη για την πλήρωση μίας θέσης Επιστημονικού Συνεργάτη-Δικηγόρου παρ’ Αρείω Πάγω με έμμισθη εντολή πλήρους απασχόλησης στην Υπηρεσία του Γενικού Εμπορικού Μητρώου του Επιμελητηρίου Μαγνησίας (νέα Προκήρυξη).
Επίσης θα λάβει αποφάσεις για τη σύνταξη εγγράφου παρατηρήσεων επί του περιεχομένου της Προκήρυξης και για τον ορισμό τριών δικηγόρων που θα στελεχώσουν την Επιτροπή Αξιολόγησης των υποψηφίων για την πλήρωση της ως άνω θέσης.
Τέλος, θα γίνει έγκριση όρων Προκήρυξης ανοικτού μειοδοτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη Αναδόχου προμήθειας-έκδοσης του ετήσιου ημερολογίου του Συλλόγου, έτους 2022.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.