Για διακίνηση ναρκωτικών κατηγορείται Βολιώτης

Καθώς είχε στο σπίτι του ποσότητα κοκαΐνης και χασίς

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση ναρκωτικών άσκησε ο εισαγγελέας κατά του 32χρονου Βολιώτη, που συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, για διακίνηση κοκαΐνης και χασίς, μετά από παρακολούθηση.
Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα και στη συνέχεια στον ανακριτή για να απολογηθεί, αλλά ζήτησε προθεσμία, προκειμένου οι δύο συνήγοροί του να μελετήσουν τη δικογραφία και να απολογηθεί αύριο Παρασκευή.
Ο δράστης συνελήφθη στις 9 το βράδυ της Τρίτης, όταν έξω από το σπίτι του έγινε αστυνομικός έλεγχος και διαπιστώθηκε ότι κατείχε δύο νάιλον συσκευασίες με ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 1,41 γραμμαρίων, μια νάιλον συσκευασία με ποσότητα κάνναβης, βάρους 4,19 γραμμαρίων, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 50 €.
Ακολούθησε νομότυπη έρευνα στο σπίτι του όπου βρέθηκαν, σε εμφανές σημείο και κατασχέθηκαν τρεις νάιλον συσκευασίες με ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 12,6 γραμμαρίων, μια νάιλον συσκευασία με ποσότητα κάνναβης, βάρους 136,81 γραμμαρίων, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές και το χρηματικό ποσό των 1.765 €.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 32χρονος, που είναι άνεργος, έχει απασχολήσει τις αρχές για χρήση ναρκωτικών ουσιών, αλλά για διακίνηση συλλαμβάνεται για πρώτη φορά. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.