Για τρία χρόνια σε ιδιωτική εταιρία χώρος του σιλό στο λιμάνι Bόλου

Παραχώρησε ο ΟΛΒ, για διακίνηση δημητριακών

Την παραχώρηση δικαιώματος χρήσης στεγασμένων λιμενικών χώρων που συγκροτούν το κτίριο ΣΙΛΟ σε ιδιωτική εταιρεία, αποφάσισε να εγκρίνει ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου.
Σύμφωνα με την απόφαση η οποία δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια, το Δ.Σ. του ΟΛΒ αποφάσισε κατά πλειοψηφία την έγκριση παραχώρησης δικαιώματος χρήσης των στεγασμένων λιμενικών χώρων (αποθηκευτικών & λοιπών) που συγκροτούν το κτίριο ΣΙΛΟ λιμένος Βόλου, οικοδομήματος που βρίσκεται επί χώρου της χερσαίας ζώνης λιμένα Βόλου, στην ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία με την επωνυμία «EUROCEREALI HELLAS Ι.Κ.Ε.», δ.τ. «EUROCEREALI HELLAS», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη.
Αποκλειστικός σκοπός της παραχώρησης δικαιώματος χρήσης χώρου, με τον επ’ αυτού εγκατεστημένο μηχανολογικό και λοιπό εξοπλισμό, είναι η χρησιμοποίησή του ως βιομηχανική εγκατάσταση χαμηλής όχλησης και ως χώρος αποθήκευσης και διακίνησης αποκλειστικά των δημητριακών που εμπορεύεται η παραχωρησιούχος, εφόσον προηγουμένως συμμορφωθεί με τους εγκεκριμένους αντίστοιχους περιβαλλοντικούς όρους λειτουργίας και αδειοδοτηθεί από αρμόδια Αρχή προς τούτο.

Η χρονική διάρκεια της παραχώρησης είναι από 01/01/2018 έως και 31/12/2020, υπό την αίρεση της πιστής τήρησης, εκ μέρους της παραχωρησιούχου, του συνόλου των όρων που τίθενται με την παρούσα, της εμπρόθεσμης καταβολής του καθορισμένου οικονομικού ανταλλάγματος, καθώς και κάθε λοιπής οφειλής της παραχωρησιούχου έναντι της Ο.Λ.Β. Α.Ε., που θα προκύπτει ως συνέπεια της εν λόγω παραχώρησης καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος της παραχώρησης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.