Γιόρτασαν με σουβλάκι- πάρτι στη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας

Εδώ και 20 και πλέον χρόνια οι εθελοντές της Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας δίνουν το παρών σε κάθε εκδήλωση, βρίσκονται δίπλα στους πολίτες και σε όσους έχουν ανάγκη. Η κοινωνία του Βόλου και της Μαγνησίας αναγνωρίζει το σπουδαίο έργο των εθελοντών, που πολλές φορές τρέχουν πρώτοι στο πρόβλημα και το κράτος έπεται.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας πραγματοποίησαν τη δική τους γιορτή καλώντας στο «ψησταριά -πάρτι» όλα τα μέλη τους αλλά και όλον τον κόσμο.

Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και παρά το φθινοπωρινό κρύο που έκανε την εμφάνισή του οι εθελοντές και οι φίλοι της Λέσχης γλέντησαν με την ψυχή τους, έφαγαν και χόρεψαν αποδεικνύοντας τους στενούς δεσμούς που έχουν αναπτυχθεί μέσα από την εθελοντική τους δράση.

Όπως μεταφέρει ο αντιπρόεδρος της Λέσχης κ. Βασίλης Ηλιόπουλος σε σχετική του ανάρτηση στο γλέντι τους αυτό βρέθηκαν πολλοί που στηρίζουν το έργο της Λέσχης. «Μια υπέροχη βραδιά με ποτό φαγητό χορό διασκέδαση και χαμόγελα περάσαμε εθελοντές και εθελόντριες της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων παρέα και με φίλους μας στις εγκαταστάσεις μας στην ψησταριά πάρτι που διοργανώσαμε και φέτος.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Μπουκώρος Χρήστος, Λιούπης Αθανάσιος , Μαραβέγιας Κωνσταντίνος, η πρώην υφυπουργός Χρυσοβελώνη Μαρίνα, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Κολυνδρίνη Δωροθέα, ο περιφερειακός σύμβουλος Κίτσιος Γιώργος, ο αντιδήμαρχος Πράτος Γιώργος ,ο δημοτικός σύμβουλος Νάσιος Απόστολος , ο υπολιμενάρχης Βόλου Ζαραζαάνης Δημήτρης, ο υποδιοικητής Πυροσβεστικής Γλιατής  Νίκος,  η πρόεδρος της ΟΒΕΕΜ Καναβιτσά Δώρα με τους συμβούλους Φόβο Γιάννη,  Μόσχο Θανάση και Πλουμιστό Νίκο, ο πρόεδρος του Σωματείου Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων Κουντούρης Δημήτρης και δεκάδες φίλες και φίλοι της Λέσχης», έγραψε ο κ. Ηλιόπουλος ενώ σε άλλη ανάρτησή του ευχαρίστησε τις δεκάδες τοπικές επιχειρήσεις που προσφέραν προϊόντα, για τη διεξαγωγή του πάρτι,  αναγνωρίζοντας έμπρακτα το σημαντικό έργο των εθελοντών της Λέσχης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.