Γιορτάστηκαν τα 28α γενέθλια του Ροταριανού Ομίλου Βόλου «ΑΡΓΩ»

φωτο αρχειου

Την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο «ΠΑΡΚ», σε ωραία ατμόσφαιρα με συναισθηματική φόρτιση γιορτάσανε οι ροταριανοί όμιλοι του Βόλου τα 28α γενέθλια του Ροταριανού Ομίλου Βόλου «ΑΡΓΩ» με παρουσία του Μέγα Ευεργέτη της πόλης μας ροταριανό προ-πρόεδρο Χαράλαμπο – Λάμπη Τσιμά.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που υπογράφουν ο Πρόεδρος Σερβετάς Νικόλαος και ο Γραμματέας Αθανασαράκης Παναγιώτης, «οι καλεσμένοι και φίλοι των Ομίλων, του Ροταριανού Ομίλου Βόλου και του Ροταριανού Ομίλου Βόλου «ΑΡΓΩ», με συγκίνηση άκουσαν την σύντομη ιστορία από την δημιουργία του ΡΟ Βόλου «ΑΡΓΩ» έως σήμερα και των δράσεων προσφοράς προς την κοινωνία μας από τον ροταριανό προ-πρόεδρο Γιώργο Θάνο (από τα ιδρυτικά μέλη). «Θυμάμαι τον ενθουσιασμό μας όταν μετά από μεγάλη προσπάθεια καταφέραμε και στείλαμε στα ελληνόφωνα παιδιά της Αλβανίας 3000 εμβόλια της πολιομυελίτιδας, αυτής της τρομερής ασθένειας, που στέρησε την ζωή σε εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά και εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά έμειναν ανάπηρα» ανέφερε συγκινημένος ο ροταριανός Γιώργος Θάνος.
Στην συνέχεια της βραδιάς ο πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Βόλου, ροταριανός Κωνσταντίνος Στέλιαρος ανάγνωσε τις σκέψεις ενός από τους δημιουργούς του Ροταριανού Ομίλου Βόλου «ΑΡΓΩ» και αναφέρει: «Η Μαγνησιώτικη πρόκληση Ροταριανής συμπόρευσης, όπως η κοινή πολυπληθής Συνεστίαση εργασίας των δύο Ομίλων μας………….
… επισφράγισαν κατά τον καλύτερο τρόπο τις δυνατότητες και τις προοπτικές που προσφέρει η στενή σχέση συμπόρευσης των δύο Ομίλων του Βόλου».
Και διευκρινίζει: Λόγια που ειπώθηκαν από τον ροταριανό Αντώνη Ζιούρα . Με τον έτερο ροταριανό Νικόλαο Κάζο ξεκίνησαν μαζί την προσπάθεια να δημιουργήσουν τον ΝΕΟ όμιλο «ΑΡΓΩ».
Την βραδιά έκλεισε το τιμώμενο πρόσωπο, ο Μέγας Ευεργέτης της πόλης μας, ροταριανός προ-πρόεδρος Λάμπης Τσιμάς. Μας μίλησε από καρδιάς, ακούσαμε τις πολύτιμες συμβουλές του, παροτρύνοντας μας να βάζουμε στόχους βραχυπρόθεσμους, ίσως μικρότερους αλλά και μακροπρόθεσμους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.