Γιορτάστηκε η μνήμη του προστάτη των εφέδρων αξιωματικών

????????????????????????????????????

Πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Κυριακής 15 Σεπτεμβρίου, ο εορτασμός του Προστάτη των Εφέδρων Αξιωματικών Αγίου Νικήτα καθώς & της Ημέρας Τιμής & Μνήμης του Εφέδρου Αξιωματικού στον αύλειο χώρο του γραφείου του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Μαγνησίας, στο Πάρκο Εφέδρων Αξιωματικών δίπλα στο Στρατόπεδο «Ν. Γεωργούλα».
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης παρουσίασε ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου κ. Β. Σιαφάκας ξεκινώντας με την αρτοκλασία και την περιφορά της εικόνος πέριξ του πάρκου ιερουγούντων του εκπροσώπου του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδος & Αλμυρού πρωτ. π. Π. Κολοφωτιά, ο οποίος μετέφερε τις ευλογίες του Μητροπολίτη, του Αρχιμ. Π. Θεόκλητου Κατσαρού και του Στρατ. Ιερέως της 32ης ΤΑΞΠΝ π. Δημητρίου Παπαστέργιου. Ο χορός των ιεροψαλτών απαρτίζονταν από τα μέλη του Συνδέσμου Εφ. Αξκούς κ.κ. Νασιάκο Δ., Ξενάκη Χ., Χριστοδούλου Α., Γκίκα Ν. και την εικόνα του Αγ. Νικήτα στην λιτάνευση κρατούσαν οι κ. Ν. Τσιανάκας & Αθ. Νάσιος.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εφ. Ταγματάρχης (ΠΖ) κ. Κ. Καραδήμας εκφώνησε ομιλία με θέμα ο Μεγαλομάρτυρας Άγιος Νικήτας καθώς και η συμβολή & το έργο των Εφέδρων Αξιωματικών του Σ.Ε.Α.Ν Μαγνησίας στο νομό μας. Τιμητικές πλακέτες με το θυρεό του Συνδέσμου ως τιμώμενα πρόσωπα επέδωσε ο πρόεδρος του Σ.Ε.Α.Ν. στον π. πρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ κ. Στέργιο Παπαευσταθίου και στον κ. Σωτήρη Χατζόπουλο, όλοι μέλη του Συνδέσμου μας για την πολύτιμη προσφορά και συμπαράσταση στην επισκευή και επιδιόρθωση χώρων του γραφείου μας, τους οποίους το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά.
Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Κ. Καραδήμα και τον Πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ταξίαρχο κ. Γ. Τοσιλιάνη στο Μνημείο Πεσόντων Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας, που βρίσκεται δίπλα στο γραφείο του Συνδέσμου μας, μετά ενός λεπτού σιγή και ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου.
Το πρόγραμμα έκλεισε με την παρουσία του Χορωδιακού & Χορευτικού Συγκροτήματος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Βόλου με χοράρχη την κα Αγγελική Κοντοπούλου και τον Χοροδιδάσκαλο κ. Τριαντάφυλλο Γκογκινούδη τα οποία και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων τους οποίους το Δ.Σ ευχαριστεί θερμά για την συμμετοχή τους στην εορταστική εκδήλωση.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, εκ μέρους του Δημάρχου Βόλου ο Αντιδήμαρχος Βόλου κ. Σταυρίδης Αθανάσιος, ο Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης κ. Ζαρκάδας-Βέργης Απ., ο Αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΜΒ κ. Τραντ. Γκογκινούδης, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Δ. Δ. Βόλου κ. Κ. Αβραμίδης , ο εκπρόσωπος του Δκτή 1ης Στρατιάς & Δκτής της 32ης ΤΑΞΠΝ Τξχος κ. Π. Κορδούλης, ο εκπρόσωπος του Δκτή 1ης ΤΑΞΑΣ, Σχης (ΑΣ) κ. Χ. Γούσης, ο εκπρόσωπος του Δκτή 111 ΠΜ Επσγός (ΤΤΗ) κ. Δ. Πέτρου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ξηράς (ΕΑΑΣ) Τξχος κ. Γ. Τοσιλιάνης, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας κ. Μαργαρίτης Δουμουσιάρης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κυπρίων Μαγνησίας κ. Α. Μουζουρής μαζί με το Δ.Σ. της Ένωσης, πολλά μέλη του Συνδέσμου με τις οικογένειές τους και πλήθος κόσμου.

????????????????????????????????????

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.