Γιορτινή ατμόσφαιρα στο Αστυνομικό Μέγαρο με δείπνο αγάπης στο Γηροκομείο Βόλου

Γιορτινή ατμόσφαιρα χθες το απόγεμα στο Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας, όπου έγινε εκδήλωση κατά την οποία άναψε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο, φωταγωγήθηκε το κτίριο και ακολούθησε δείπνο αγάπης στους ηλικιωμένους του Γηροκομείου Βόλου.
Η εκδήλωση έγινε παρουσία του γενικού περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλίας, ταξίαρχου Θωμά Καρανάσιου, του αστυνομικού διευθυντή Μαγνησίας Γεώργιου Ντιζέ, αξιωματικών, υπαξιωματικών και αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, από κοινού με την Ένωση Αξιωματικών Θεσσαλίας, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Μαγνησίας και την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών-Τοπική Διοίκηση Μαγνησίας (ΙΡΑ), ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, στο πλαίσιο δημιουργίας εορταστικού πνεύματος και αποσκοπώντας στην ενδυνάμωση των σχέσεων.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Μαγνησίας Γ. Ντιζέ μετά από μία πολύ δύσκολη περίοδο, που δοκιμάστηκαν οι αντοχές όλων μας, οι αστυνομικοί της Μαγνησίας αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν την μικρή τελετή και να παραθέσουμε ένα δείπνο αγάπης στους τρόφιμους του Γηροκομείου Βόλου, ανθρώπους που περισσότερο από τον καθένα χρειάζονται την αγάπη και τη φροντίδα μας ειδικά τις γιορτινές ημέρες. «Στα πρόσωπα αυτών των ανθρώπων, βλέπουμε τους δικούς μας γονείς όπου κι αν βρίσκονται. Έτσι η παρουσία τους εδώ, μας γεμίζει χαρά και συγκίνηση», τόνισε και ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά με υγεία δύναμη και ανθεκτικότητα ψυχική και σωματική.


Η πρόεδρος του Γηροκομείου Βόλου Ιωάννα Νεστορίδου, ευχαρίστησε την Αστυνομία για την πρωτοβουλία της και εξέφρασε την ελπίδα ότι και άλλοι φορείς θα μιμηθούν αυτή την υπέροχη πράξη ευαισθησίας και αγάπης.
«Ήταν κάτι διαφορετικό για τους ηλικιωμένους, βγήκαν από το Γηροκομείο και βρέθηκαν σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον», τόνισε και εξήγησε ότι από τους 94 τροφίμους, μόλις 12 κατάφεραν να μετακινηθούν και να παραβρεθούν στην εκδήλωση.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας Αργύρης Διχτάς ανέφερε ότι επιδίωξη ήταν με την εκδήλωση να δοθεί χαρά στους αστυνομικούς και στους ηλικιωμένους το μήνυμα ότι η Αστυνομία είναι κοντά τους. Ευχήθηκε υγεία, ομόνοια, αγαστή συνεργασία, σύμπνοια και να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα με αισιοδοξία.

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών-Τοπική Διοίκηση Μαγνησίας (ΙΡΑ), αστυνόμος Β’ Στέφανος Καρκάλης, τόνισε ότι μετά τις δυσκολίες που περάσαμε οι ηλικιωμένοι του Γηροκομείου χρειάζονται τη ζεστασιά όλων. Ευχήθηκε καλές γιορτές και να καταφέρουμε να ξεχάσουμε γρήγορα, όσα άσχημα βιώσαμε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.