Γυναίκα αρχιπλοίαρχος ανέλαβε καθήκοντα διοικητή στην 4η ΠΕΔΙΛΣ

Τα καθήκοντα της διοικητή στην 4η Περιφερειακή Διοίκηση Λιμενικού Σώματος, που εδρεύει στο Βόλο, ανέλαβε χθες με απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, η Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Νίκη Δανδουλάκη.
Η ανώτατος αξιωματικός, παρέλαβε τη διοίκηση της υπηρεσίας από την λιμενάρχη Βόλου, πλοίαρχο Βασιλική Κωνσταντά στην οποία είχε ανατεθεί προσωρινώς.

Η Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ Νίκη Δακδουλάκη κατάγεται από την Σητεία της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου Κρήτης, είναι απόφοιτος του Πολιτικού Τμήματος της Νομικής Σχολής Αθηνών και έχει παρακολουθήσει πλήθος υπηρεσιακών εκπαιδεύσεων/μετεκπαιδεύσεων και σεμιναρίων.
Υπηρέτησε επί σειρά ετών σε Λιμενικές Αρχές εσωτερικού (10 έτη) και σε επιτελικές θέσεις του ΥΝΑΝΠ (17 έτη) με τελευταίες αυτές της Διευθύντριας της Διεύθυνσης Παλλαϊκής Άμυνας, Πολιτικής Σχεδίασης Έκτακτης Ανάγκης και Θαλάσσιων Κρατικών Μεταφορών (ΔΠΑΜ / ΠΣΕΑ & ΘΚΜ) καθώς και της Εθνικής Αντιπροσώπου του ΥΝΑΝΠ σε Ομάδα Εργασίας ΝΑΤΟ για θέματα Ναυτιλίας – Μεταφορών. Είναι παντρεμένη με τον Υποναύαρχο Λ.Σ (ε.α.) Δημήτριο Κυριακόπουλο και μητέρα δύο παιδιών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.