Εκβίασε 61χρονο και συγγενείς του με βία για παλιό δανεισμό 15.000 €

Αναζητείται συνεργός μιας 50χρονης που συνελήφθη και η αδελφή της

Έναν άγνωστο άνδρα που εκβίασε τηλεφωνικά έναν 61χρονο και την οικογένειά του ότι θα πάθουν κακό αν δεν επιστρέψει ποσό 15.000 € που είχε δανειστεί από 45χρονη Βολιώτισσα, αναζητά η Αστυνομία, ενώ συνελήφθη η 50χρονη αδελφή γυναίκας που παρουσιάστηκε σε προκαθορισμένο ραντεβού για να παραλάβει τα χρήματα. Η Αστυνομία αναζητά και την 45χρονη γυναίκα.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, η 45χρονη γυναίκα είχε δανείσει στον 61χρονο χρηματικό ποσό προ εξαετίας και σήμερα του τηλεφώνησε για λογαριασμό της ένας άγνωστος άνδρας, ο οποίος απείλησε με βία τον ίδιο και συγγενικά του πρόσωπα, αν δεν επέστρεφε τα χρήματα και του έκλεισε ραντεβού σε κεντρικό σημείο του Βόλου, για να παραδώσει ποσό 15.000 €.

Ο 61χρονος ενημέρωσε την Αστυνομία, για τον εκβιασμό που δέχτηκε με αποτέλεσμα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου να αρχίσουν να παρακολουθούν το σημείο που είχε υποδειχτεί για το ραντεβού (Σπυρίδη – Δημητριάδος).

Το μεσημέρι εμφανίστηκε για την παραλαβή των χρημάτων από τον 61χρονο, η 50χρονη αδελφή της γυναίκας που του είχε δανείσει τα χρήματα η οποία ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των άλλων δύο συνεργών της συνεχίζονται.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.