Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ «ΓΑΛΑΞΙΑΣ» στηρίζει τους πληγέντες Θεσσαλούς

Η προσφορά προς τον συνάνθρωπο, αποτελεί μέρος του DNA της εταιρείας «ΠΕΝΤΕ Α.Ε – ΓΑΛΑΞΙΑΣ» και το αποδεικνύει καθημερινά, όπως επισημαίνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε, σημειώνοντας ότι σ αυτές τις δύσκολες στιγμές στηρίζει έμπρακτα τη Θεσσαλία.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι «από 13/09 έως και 23/09/2023 προσφέρει μία δωροεπιταγή αξίας 25€ για αγορές άνω των 50€! Η δωροεπιταγή μπορεί να εξαργυρωθεί σε όλες τις κατηγορίες καταναλωτικών αγαθών.

Παράλληλα, συνεχίζει να προσφέρει δωρεάν εμφιαλωμένα νερά και είδη πρώτης ανάγκης σε δήμους και δομές που έχουν ανάγκη.

Σε αυτή την προσπάθεια, η Διοίκηση της ΠΕΝΤΕ Α.Ε – ΓΑΛΑΞΙΑΣ, αναγνωρίζει την σημαντική συμβολή όλων των εργαζομένων των καταστημάτων της Θεσσαλίας, οι οποίοι και οι ίδιοι έχουν πληγεί από τις επιπτώσεις των πλημμυρών.

Με αίσθημα ευθύνης, συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν αντίξοες συνθήκες.

Γαλαξίας: Το Ελληνικό Σούπερ Μάρκετ».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.