Η Cityzen Parking & Services ξεκινά τη λειτουργία του χώρου στάθμευσης Cityzen Λιμάνι Βόλος Τελωνείο

Χαμηλές τιμές στάθμευσης και καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες που δίνουν αξία στην καθημερινότητα σου!

H Cityzen Parking & Services ξεκίνησε τη λειτουργία του υπαίθριου χώρου στάθμευσης Cityzen Λιμάνι Βόλος Τελωνείο που θα δώσει τη δυνατότητα στους διερχόμενους και μηνιαίους οδηγούς να παρκάρουν σε χαμηλή τιμή στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης του τελωνείου λιμένος Βόλου, κάνοντας έτσι το parking μία οικονομική και εύκολη υπόθεση.

Η Cityzen Parking & Services, η #1 εταιρία Parking στην Ελλάδα, λειτουργεί το χώρο στάθμευσης Cityzen Λιμάνι Βόλος Τελωνείο και αναβαθμίζει την εμπειρία στάθμευσης μέσω των καινοτόμων ηλεκτρονικών υπηρεσιών που προσφέρει.
• Είναι η πρώτη και μοναδική εταιρία parking στην Ελλάδα με δική της mobile εφαρμογή, συμβατή με Android και iOs, μέσα από την οποία μπορείς να προαγοράσεις θέση στάθμευσης, μόνο με μερικά clicks εξασφαλίζοντας 20% έκπτωση.

• Ταυτόχρονα, μέσω της εφαρμογής δίνεται στο χρήστη η δυνατότητα ενημέρωσης για το υπόλοιπο του προαγορασμένου χρόνου στάθμευσης σε πραγματικό χρόνο.

• Η εφαρμογή προσφέρει στους χρήστες τις πληροφορίες που αφορούν κάθε σταθμό Cityzen όπως τον τιμοκατάλογο, το ωράριο και τις διαθέσιμες υπηρεσίες που μπορεί να βρει σε κάθε έναν. Για την εύκολη πρόσβαση σε κάθε σταθμό, ο χρήστης μπορεί να ακολουθήσει το σύστημα πλοήγησης και να ενημερωθεί για την κίνηση στους δρόμους, επιλέγοντας τη γρηγορότερη διαδρομή, κερδίζοντας χρόνο στην καθημερινότητα του.

Επιπλέον μέσω του Cityzen app παρέχεται η υπηρεσία zenParking.

Η καινοτομική υπηρεσία της Cityzen, που μπορείς να εξοφλήσεις το σύνολο της παραμονής σου μέσα από το κινητό σου με έκπτωση 20%, λίγο πριν την έξοδο από το χώρο στάθμευσης, ακόμη και εάν δεν έχεις προαγοράσει χρόνο στάθμευσης.
Χωρίς μετρητά, Χωρίς αναμονή!

Ο Βόλος είναι ο τρίτος σημαντικότερος εμπορικός λιμένας της Ελλάδος και η θέση του αποτελεί γέφυρα μεταξύ Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Ασίας. Το λιμάνι του Βόλου αναπτύσσεται, εκσυγχρονίζεται και επεκτείνεται και η Cityzen Parking & Services γίνεται μέρος αυτής της τροχιάς. Προχωρά στη διαμόρφωση εγκαταστάσεων του υπαίθριου χώρου στάθμευσης του τελωνείου λιμένος Βόλου, προσφέροντας έτσι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μέσα από την αξιοποίηση σύγχρονου εξοπλισμού στάθμευσης. Ειδικότερα, με τη χρήση των αυτόματων μηχανημάτων στάθμευσης, η Cityzen προσφέρει άνεση και εξοικονόμηση χρόνου, τόσο στους μηνιαίους (μόνιμους) όσο και στους διερχόμενους (περιοδικούς – έκτακτους) πελάτες των χώρων στάθμευσης.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός της Cityzen σε συνδυασμό με το πρωτοποριακό και μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα Κέντρο Ελέγχου προσφέρει στον κάθε πελάτη ξεχωριστά 24ωρη εξυπηρέτηση σε οποιονδήποτε χώρο στάθμευσης.

Ο χώρος στάθμευσης ‘Cityzen Λιμάνι Τελωνείο Βόλος’ διαθέτει 209 θέσεις, μέσα στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και θέσεις ΑΜΕΑ. Οι σταθμοί λειτουργούν καθημερινά 24/7 και παρακολουθούνται από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

Με τη Cityzen Parking & Services, οι οδηγοί μπορούν ξεκινήσουν ευχάριστα την ημέρα τους στο Βόλο σταθμεύοντας το όχημά τους εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!

Για τη Cityzen, προτεραιότητα είναι η προσφορά Αξίας και Άνεσης στην καθημερινότητα του πελάτη της. «Πρώτα εσύ!», δύο λέξεις που, υπογράφοντας το όνομά της και την εταιρική της επικοινωνία, αποτυπώνουν ακριβώς και δηλώνουν ρητά αυτή την επιλογή.

============================================================
Στη Cityzen υπάρχει πάντα θέση για την απόλυτη εξυπηρέτηση όλων των πελατών της!

Η Cityzen Parking & Services είναι η #1 εταιρεία Parking στην Ελλάδα που παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μέσα από την αξιοποίηση σύγχρονου εξοπλισμού στάθμευσης σε ένα εκτεταμένο δίκτυο 32 σταθμών και 15.600 θέσεων, μεταξύ των οποίων το αεροδρόμιο των Χανίων και το λιμάνι του Λαυρίου. Ταυτόχρονα διαχειρίζεται τους χώρους στάθμευσης Μικρής και Μεγάλης Διάρκειας καθώς και την υπηρεσία Διακεκριμένης Στάθμευσης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών << Ελευθέριος Βενιζέλος >>.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα https://www.cityzen.com.gr/.
Επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 213 0 600 000 ή μέσω email στο [email protected]

Κατέβασε σήμερα το Cityzen app και κέρδισε 20% έκπτωση στο parking!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.betheres.cityzen&hl=en

https://itunes.apple.com/us/app/cityzen-parking-services/id1189505467?mt=8

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.