«Η Ελληνική Οικονομία και η Επίμονη Κρίση»

Εκδήλωση στον Βόλο απ΄ την «Κοινότητα Διαλόγου Σύνθεσις»

Η Κοινότητα Διαλόγου Σύνθεσις διοργανώνει δημόσια συζήτηση στο Βόλο και στον συνεδριακό χώρο Forum (Δεληγιώργη 9), την Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017 στις 20:00, με θέμα «Η ελληνική οικονομία και η επίμονη κρίση».

Κατά τη συζήτηση θα τοποθετηθούν ο κ. Γιώργος Παγουλάτος, Καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο κ. Μιχαήλ Ζουμπουλάκης, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, Ερευνητής του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ), ενώ τη συζήτηση θα συντονίσει ο κ. Αθανάσιος Σαμαράς, Δημοσιογράφος και τ. Διευθυντής Εφημερίδας «Θεσσαλίας».

Πρόκειται για μία συζήτηση που θα επιχειρήσει, συνεισφέροντας στον δημόσιο διάλογο της περιοχής του Βόλου, να επικεντρωθεί και να αναλύσει τα δομικά προβλήματα της ελληνικής οικονομίας, τα οποία δεν της επιτρέπουν να εισέλθει σε μία δυναμική τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης. Αφορμή για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης αποτέλεσαν δύο πρόσφατες εκδοτικές πρωτοβουλίες: (α) το βιβλίο «Χάρτης εξόδου από την κρίση» των Π. Τσακλόγλου, Γ. Οικονομίδη, Γ. Παγουλάτου, Χρ. Τριαντόπουλου και Απ. Φιλιππόπουλου από τη ΔιαΝΕΟσις, και (β) το βιβλίο «Το νησί που φεύγει» του Γ. Παγουλάτου από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Η Ελληνική Οικονομία και η Επίμονη Κρίση», η Κοινότητα Διαλόγου Σύνθεσις θα πραγματοποιήσει, σε συνεργασία με την Ακαδημία Ψηφιακού Πολίτη, το Σάββατο, 20 Μαΐου 2017 στις 10:00, workshop με θέμα «Από την κρίση στη νέα εποχή».

Όσοι ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες τόσο για την κεντρική εκδήλωση, όσο και για το workshop μπορούν να στείλουν σχετικό email στο [email protected].

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.