Οι οικογένειες Θανασούλη και Καρεκλίδη θρηνούν τον χαμό του δικού τους Δημήτρη Θανασούλη

«Έφυγε» σε ηλικία 69 ετών

Την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο του Βόλου όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα άφησε σήμερα σε ηλικία 69 ετών, ο Δημήτρης Θανασούλης. Οι οικογένειες Δημήτρη Θανασούλη και Γιώργου Καρεκλίδη θρηνούν για την απώλειά του, μετά από την άνιση μάχη που έδινε τους τελευταίους μήνες με την επάρατο.
Ο Δημήτρης Θανασούλης γεννημένος το 1948 στην Ιτέα Καρδίτσας, ήταν σύζυγος της Σοφίας Καρεκλίδου με την οποία έζησε μια ευτυχισμένη ζωή μαζί με τα τρία παιδιά τους, τον Χρήστο, φιλόλογο, την Αγγελική, δημοσιογράφο και τον Δημήτρη ιδιωτικό υπάλληλο. Η ευτυχία τους έγινε μεγαλύτερη όταν αντίκρισαν το πρώτο εγγόνι, τη μονάκριβη κόρη του Δημήτρη και της Αγγελικής, Σοφία. Ο Δημήτρης Θανασούλης ήταν ο άνθρωπος που από τον Απρίλιο του 1974 εμπιστεύτηκα την αδελφή μου Σοφία και ακολούθησα όλη την πορεία της οικογένειάς τους που ήταν και είναι δική μας. Για τον Δημήτρη Θανασούλη δεν υπήρχε τίποτε άλλο από την αγαπημένη του Σοφία που του έσφιγγε το χέρι ως την τελευταία του αναπνοή, θέλοντας να το κρατήσει κοντά της. Ήταν τα παιδιά του και η εγγονούλα του. Ήταν η αγωνία του να τους βλέπει ευτυχισμένους και από το πρωί μέχρι το βράδυ να δουλεύει στην βιοτεχνία ρούχων Rodolpho και στο δικό του ραφείο για να μην λείψει τίποτε από κανέναν και να είναι όλοι ευτυχισμένοι. Ήταν ένας ιδεαλιστής που ήθελε μια δίκαιη κοινωνία και δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο με βοήθησε στα πρώτα βήματα που έκανα στον εκδοτικό χώρο το 1977.
Ο γαμπρός μου Δημήτρης Θανασούλης ήταν άξιος οικογενειάρχης και έφυγε με ψηλά το κεφάλι. Για το φευγιό του λυπούμαστε όλοι και εκεί ψηλά που πήγε θέλουμε να του πούμε και οι δυο οικογένειες ότι θα είναι για μας παράδειγμα εντιμότητας, αγάπης και δικαίου ανθρώπου και ότι πρέπει να αισθάνεται αναπαυμένος και υπερήφανος για την γυναίκα του Σοφία Καρεκλίδου τα παιδιά του και την εγγονή του.

Γ.Καρεκλίδης

Η κηδεία του Δημήτρη Θανασούλη θα γίνει αύριο Σάββατο στις 10 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγ.Βαρβάρας. Παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο Σύλλογο ΦΛΟΓΑ, Τηλέφωνο 24210-24628.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Θανασούλη που έφυγε από κοντά μας, την σύζυγό του Σοφία Καρεκλίδου και τα τρία τους παιδιά Χρήστο, Αγγελική και Δημήτρη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.