Η… «πεντακάθαρη» Γκλαβάνη (φωτογραφίες)

«Είμαι περήφανος για την καθαριότητα στην πόλη», έλεγε σε ένα δημοτικό συμβούλιο προ μηνών ο Αχιλλέας Μπέος και μάλλον από τότε δεν έχει βγει καμία βόλτα στο κέντρο του Βόλου ή καλύτερα από την οδό Γαλλίας και άνω.

Γιατί εάν θα έβγαινε θα αντίκρυζε όλα όσα κατέγραψε ο φακός του magnesianews.gr. Χόρτα στα πεζοδρόμια, ακαθάριστα φρεάτια, σπασμένα καπάκια ρολογιών της ΔΕΥΑΜΒ, μπροστά σε είσοδο πολυκατοικίας, δρόμοι μέσα στα σκουπίδια, πεταμένα στρώματα δίπλα σε κάδους απορριμμάτων. Όλα αυτά μόνο από μία οδό, την οδό Γκλαβάνη από τη Γαλλίας έως και τη Δημάρχου Γεωργιάδου, δηλαδή στην «καρδιά» της πόλης, στο κέντρο της.

Και η οδός Γκλαβάνη είναι μόνο ένα πολύ μικρό παράδειγμα για το συμβαίνει στην πόλη, που μας κάνει όμως να αναρωτιόμαστε, εάν το κέντρο της πόλης είναι πενταβρώμικο τι συμβαίνει πάνω από την Αναλήψεως, τη Ν. Ιωνία, πάνω από τον Περιφερειακό;

Στην πενταβρώμικη αυτή εικόνα, μπορεί να συμβάλλουν και οι δημότες, που δεν προσέχουν που ρίχνουν τα σκουπίδια τους και δεν έχουν μάθει ότι θα πρέπει κι εκείνοι με τη σειρά τους να φροντίζουν και να προσέχουν την πόλη. Όμως όταν το παράδειγμα που τους δίνεται είναι τόσο εκκωφαντικό, τότε τα πράγματα αρχίζουν και γίνονται επικίνδυνα… βρώμικα.

Δήμαρχε, μετά τη Super League και το ελληνικό ποδόσφαιρο που τόσο σε απασχολεί , μήπως να έριχνες μια ματιά και στην πόλη; Έτσι για την αλλαγή!

Και ιδού η «πεντακάθαρη» Γκλαβάνη:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.