Η Σοφία Μουτίδου απέκλεισε τον Βόλο από την περιοδεία της λόγω Μπέου (βίντεο)

Για τις δυο θεατρικές παραστάσεις που θα κάνει το καλοκαίρι θέλησε να ενημερώσει τον κόσμο η Σοφία Μουτίδου, το μεσημέρι της Τετάρτης, μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Ωστόσο, η ηθοποιός επισήμανε ότι από την περιοδεία της έχει αποκλείσει τον Βόλο και τις Σέρρες λόγω Μπέου και Καραμανλή!

Τόνισε δε, ότι την άρνησή της αυτή να παραβρεθεί στις εν λόγω πόλεις για τον συγκεκριμένο λόγο, τη δουλεύει με τον ψυχολόγο της.

«Θέλω να επικοινωνήσω δύο παραστάσεις που θα κάνω. 1h Ιουλίου θα είμαι στο Αλκαζάρ στην Λάρισα, όπου είναι όλοι χάλια κι εκεί, τα νεύρα τους, στη Λάρισα. Ελπίζω να έρθουν και από τον Βόλο, γιατί εγώ δεν πάω στον Βόλο, έχω κάτι θέματα», είπε και πρόσθεσε:

«Δεν πάω λόγω του Μπέου. Έχω θέματα, δεν μπορώ. Βόλο και Σέρρες δεν πάω, το δουλεύω με τον θεραπευτή μου. Γιατί έχουν τον Καραμανλή. Δεν μπορώ. Με τον Μπέο και τα Τέμπη έχω θέμα. Τον ψήφισαν. Εγώ δεν θέλω να πάω. Όσοι είναι από Βόλο και Σέρρες να έρθουν στη Λάρισα και όσοι είναι από την υπόλοιπη Ελλάδα να έρθουν στο Ηράκλειο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.