Η Βούλα Αλεξίου ευχαριστεί τον γιατρό της, Ελευθέριο Τσιρίδη

Αν. Καθηγητή Ορθοπεδικής Χειρουργικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τον αναπληρωτή καθηγητή Ορθοπεδικής Χειρουργικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Διευθυντή του Εθνικού Συστήματος της Αγγλίας, κ. Ελευθέριο Τσιρίδη, ο οποίος ανέλαβε να αποκαταστήσει ένα χρόνιο σοβαρό μου ορθοπεδικό πρόβλημα το οποίο και αποκατέστησε πλήρως χάρης της εξαιρετικής του κατάρτισης αλλά και της μεγάλης του εμπειρίας.

Ο ιατρός είναι ένας εκ των τεσσάρων διακεκριμένων χειρουργών αρθοπλαστικών στις ΗΠΑ και κατ’ εξαίρεση σε χειρουργούς από τον υπόλοιπο κόσμο ο οποίος έχει λάβει τη σημαντική επιστημονική διάκριση Rothman-Ranawat. Η βράβευσή του κ. Τσιρίδη έγινε στο πλαίσιο του Παναμερικανικού Συνεδρίου της Αμερικανικής Ακαδημίας Ορθοπεδικών Χειρουργών (AAOS) και ο κ. Τσιρίδης επιλέχθηκε για τα επιτεύγματά του στον τομέα των αρθροπλαστικών, ενώ ο διακεκριμένος καθηγητής Adolf Lombardi που του απένειμε το βραβείο χαρακτήρισε τον Έλληνα χειρουργό «σημείο αναφοράς» για την αρθροπλαστική ισχίου και γόνατος διεθνώς.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα ICAROS της οποίας ηγείται ο Κος Τσιρίδης και όλοι τους επέδειξαν άριστο επαγγελματισμό και πάνω απ’ όλα εστίαση στον άνθρωπο.

Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.