Οικονομική: Προσωρινός ανάδοχος για τη μελέτη Ζάχου και Καραμπατζάκη

Απόφαση για την κατακύρωση του προσωρινού αναδόχου της μελέτης με τίτλο “Κυκλοφοριακή μελέτη υλοποίησης της διαμόρφωσης των οδών Ζάχου και Καραμπατζάκη ως οδών ήπιας κυκλοφορίας”, θα λάβει η Οικονομική Επιτροπή, που συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα 18 Ιουνίου, στις 13.00 στο Δημαρχείο Βόλου.

Η επιτροπή θα εγκρίνει τις προδιαγραφές για την διενέργεια ανοικτού διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος αυτόματης διάθεσης ποδηλάτων», ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 350.000 € και θα εγκρίνει τα πρακτικά δημοπρασιών για την εκποίηση χρησιμοποιημένων λιπαντικών ελαίων και για την εκποίηση 100 εγκαταλελειμμένων οχημάτων.

Επίσης, θα εξετάσει το πρακτικό του ανοιχτού δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού για “Προμήθεια κάδων μηχανικής αποκομιδής απορριμμάτων, τριπλών κάδων αποκομιδής ανακυκλώσιμων υλικών και καλαθιών απορριμμάτων του Δήμου Βόλου, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 101.866 € με ΦΠΑ” και θα εγκρίνει το αποτέλεσμα των δημοπρασιών για την εκμίσθωση έκτασης 10 τ.μ. στη θέση “Πυργάκι” του οικισμού Χανίων της Τοπικής Κοινότητας Δράκειας, Δ.Ε. Αγριάς, για την εγκατάσταση κεραιοσυστήματος για τη λειτουργία ραδιοφωνικού σταθμού.

Στην επιτροπή θα υποβληθεί το πρακτικό της α’ φάσης του διαγωνισμού (κάτω των ορίων) μέσω του εθνικού συστήματος ηλεκτρονικών δημοσίων συμβάσεων, για την τοποθέτηση εορταστικού φωτισμού του Δήμου Βόλου, ενώ θα αναδειχτεί προσωρινός ανάδοχος για τον καθαρισμό περιαστικών δασών και περιαστικού πρασίνου της Δημοτικής Κοινότητας Βόλου” προϋπολογισμού 24.800 € με ΦΠΑ 24%.

Τέλος θα ληφθεί απόφαση για “παρέκταση αρμοδιότητας” μετά από αίτημα 66 άλλοτε συμβασιούχων του Δήμου Βόλου και απόφαση για παράσταση πολιτικής αγωγής σε βάρος Δημοτικού υπαλλήλου στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.