Ημερίδα των δικηγόρων για τις αρχές του ευρωπαϊκού δημοσίου δικαίου

Επιστημονική ημερίδα με θέμα «Αρχές ευρωπαϊκού δημοσίου δικαίου, και ενόψει της εφαρμογής αυτών στην ελληνική έννομη τάξη», διοργανώνουν την Πέμπτη 14 Μαρτίου, στις 18.30 στο ΤΕΕ, ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου και η Ένωση Ελλήνων Δημοσιολόγων.
Χαιρετισμούς θα κάνουν η Ζέττα Μακρή, υφυπουργός Παιδείας, ο Δημ. Κουρέτας περιφερειάρχης Θεσσαλίας, ο Χαρ. Μπιλλίνης πρύτανης του Π.Θ., ο Λουκάς Ζαχείλας καθηγητής Οικονομικών του Π.Θ. και ο Μιχ Ζουμπουλάκης καθηγητής Οικονομικών και τ. αντιπρύτανης του Π.Θ.

Θα μιλήσουν ο Βασ. Τζέμος πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων, καθηγητής δημοσίου δικαίου και οικονομικών θεσμών στο Οικονομικό του Π.Θ. και δικηγόρος με θέμα «Τα Σύνταγμα, το Δίκαιο της ΕΕ και ο νέος νόμος για την Παιδεία»
Ευγενία Αλεξανδροπούλου, καθηγήτρια δικαίου πληροφορικής, διευθύντρια μεταπτυχιακού προγράμματος ¨Δίκαιο και Πληροφορική¨, μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου Μακεδονία με θέμα «Ο γενικός κανονισμός προστασίας δεδομένων (GDPR) υπό το φως της νομολογίας» και
Ευθυμία Χαζαρίδη δικηγόρος με θέμα «Το γενετικό υλικό ως στοιχείο συναλλαγής ή στοιχείο προσωπικότητας στην ενωσιακή και την εθνική έννομη τάξη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.