Innovent Forum 2024 – Matchmaking Event: Προσφέροντας Ευκαιρίες Δικτύωσης και Συνεργασίας

Έκθεση για την επιστήμη και την τεχνολογία- Υποστηρίζεται από τον ΣΒΘΣΕ

Διήμερη υβριδική έκθεση αφιερωμένη στην Επιστήμη και την Τεχνολογία που προωθεί και αναδεικνύει καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις, προς όφελος της ανθρωπότητας με στόχο την αξιοποίησή τους μέσα από τη δικτύωση και τη συνεργασία με τίτλο «Innovent Forum 2024 – Matchmaking Event: Προσφέροντας  Ευκαιρίες Δικτύωσης και Συνεργασίας», πραγματοποιείται διά ζώσης και online την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στο Joist -Πάρκο Καιτονομίας στη Λάρισα με συνδιοργανωτές το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας,  υπό την αιγίδα τoυ  Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του Υπουργείου Ανάπτυξης .

Μία από τις σημαντικότερες δράσεις στο πλαίσιο του Innovent Forum, είναι η διεξαγωγή του Β2Β Matchmaking Event. Οι επιχειρηματικές και ερευνητικές συναντήσεις στοχεύουν να καλλιεργήσουν επιχειρηματικές, τεχνολογικές και ερευνητικές συνεργασίες, φέρνοντας σε επαφή κοινότητες καινοτομίας από την Ελλάδα, την Ευρώπη και τρίτες χώρες, στους ακόλουθους τομείς ενδιαφέροντος: Education, Environment & Energy, Social Entrepreneurship, Public Sector/ Government, Manufacturing, Arts & Culture, Smart Cities, Gaming, Construction, Technology & Quality of Life, Innovation Hubs, Innovative Business proposals and plans (startups & students).

Το Innovent B2B Matchmaking Event υποστηρίζεται από το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ και το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, μέλη του Δικτύου Enterprise Europe Network Hellas και τον  Σύνδεσμο Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών. Οι συναντήσεις θα διεξαχθούν υβριδικά στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST στις 09-10 Φεβρουαρίου και 11 Φεβρουαρίου αποκλειστικά online.

Η συμμετοχή στις matchmaking συναντήσεις είναι δωρεάν με απαραίτητη προϋπόθεση την εγγραφή στο σύνδεσμο https://innovent-2024.b2match.io

Η επιλογή των συναντήσεων γίνεται αποκλειστικά από τους ενδιαφερόμενους με τη δημιουργία του κατάλληλου επιχειρηματικού, τεχνολογικού, ή ερευνητικού προφίλ, το οποίο θα αναφέρεται σε προσφορά ή ζήτηση συνεργασίας. Προϋπόθεση για την ενεργοποίηση του προφίλ είναι η δημιουργία ενός τουλάχιστον Marketplace item (προϊόν ή υπηρεσία που προσφέρει ή αναζητά ο καθένας).

Τόσο οι διά ζώσης όσο και οι online συναντήσεις πραγματοποιούνται κατόπιν επιβεβαίωσης και από τα δύο ενδιαφερόμενα μέρη σε προκαθορισμένη ώρα, σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα των ενδιαφερομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους εκθέτες, το αναλυτικό πρόγραμμα καθώς και για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στο Innovent Forum, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα: innoventforum.joistpark.eu.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.