Κ. Δέρβος: Η Νάνσυ Καπούλα έχει όλα τα στοιχεία που θα προσφέρει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

dav
Το Τεχνικό Επιμελητήριο Μαγνησίας επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Μαγνησίας επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019 ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής Κώστας Δέρβος, ο οποίος συναντήθηκε με την Πρόεδρο και υποψήφια Δήμαρχο Βόλου κ. Νάνσυ Καπούλα, την πρόεδρο της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών Μαγνησίας κ. Εφη Αντωνίου και μέλη της Δ.Ε της ΔΚΜ, παρουσία των προεδρείων της Κ.Ε της ΟΝΝΕΔ και της ΟΝΝΕΔ Βόλου.
Ο κ. Δέρβος είχε τη ευκαιρία να ενημερωθεί από την πρόεδρο κ. Νάνσυ Καπούλα, για τις δράσεις του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μηχανικοί τόσο στην καθημερινότητά τους, όσο και από την οικονομική κρίση.
Ειδικότερα, η πρόεδρος του ΤΕΕ κ. Νάνσυ Καπούλα έθεσε θέματα για τους μηχανικούς που αντιμετωπίζουν μεγάλη φορολογική επιβάρυνση, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από την μη δανειοδότηση των τραπεζών, την οικονομική ασφυξία που έχει δημιουργηθεί, τη γραφειοκρατία, ενώ δήλωσε ότι η κρίση χτύπησε τον κλάδο των κατασκευών και κατά συνέπεια την ανάπτυξη της χώρας, που προέρχεται μέσα από αυτόν. Παράλληλα έγινε ενημέρωση για τα τοπικά δημοτικά δρώμενα.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος ευχήθηκε καλή επιτυχία στην κ. Καπούλα για την υποψηφιότητά της επισημαίνοντας ότι, έχει όλα εκείνα τα στοιχεία του νέου ανθρώπου, που θα προσφέρει στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με επιστημοσύνη, νέες ιδέες και δυνατότητες.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν από το ΤΕΕ Μαγνησίας, εκτός των προαναφερόμενων κ.κ. Καπούλα και Αντωνίου, το μέλος της Δ.Ε. κ. Δημήτρης Ζημέρης, η γενική γραμματέας κ. Βίκυ Μήτρου, το μέλος της Δ.Ε. κ. Μιχάλης Μπαλαρούτσος, τα μέλη της Αντιπροσωπείας κ. Δώρα Παπαζόγλου και Ελένη Μαργαρίτη, πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Μαγνησίας.
Από την ΟΝΝΕΔ παραβρέθηκαν εκτός του κ. Δέρβου, ο Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης και ο Γενικός Γραμματέας Ανδρέας Καραϊσαρίνης, τα μέλη της Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ κ.κ. Μαρία Καραγιάννη και Κωνσταντίνο Τσαγκλιώτης.
Από την ΟΝΝΕΔ Βόλου παραβρέθηκαν ο πρόεδρος κ. Χριστόφορος Ιγγλέσης και ο αντιπρόεδρος Θανάσης Τακμάκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.