Κ. Γαργάλας: Χάνεται νερό εξαιτίας συνεχών βλαβών

Το γεγονός ότι χάνεται νερό εξαιτίας συνεχών βλαβών ενός διάτρητου δικτύου, καυτηριάζει με ανάρτησή του σε προσωπικό προφίλ κοινωνικού δικτύου, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Βόλου Κώστας Γαργάλας.
Όπως σημειώνει μεταξύ άλλων, ασκώντας κριτική στην τακτική της δημοτικής αρχής Βόλου για τον χειρισμό της υπόθεσης με το νερό, «το νερό χάνεται εξαιτίας των συνεχών και επαναλαμβανόμενων βλαβών ενός διάτρητου δικτύου που σήμερα επισκευάζεται εδώ και δυο μέρες αργότερα σπάζει δέκα μέτρα παρακάτω. Και τρεις μέρες αργότερα συμβαίνει το ίδιο πέντε μέτρα παρακάτω. Και πάει λέγοντας.
Και μια Δημοτική Αρχή κι ένας δήμαρχος (τρομάρα του), ο Μπέος, που εκτός του ότι ουδεμία ευθύνη νομική αναλαμβάνει ή φέρει τυπικά αφού πολύ πονηρά (νομίζει) δεν είναι εδώ και χρόνια Πρόεδρος στην ΔΕΥΑΜΒ σε αντίθεση με όλους τους προηγούμενους Δημάρχου».
Όπως αναφέρει επίσης, «κι αν αυτά συμβαίνουν στην υπόθεση «Νερό και Ύδρευση» μπορεί αλήθεια να φανταστεί κανείς το τί θα μπορούσε ενδεχομένως να συμβαίνει σε κάτι που δεν είναι και τόσο εμφανές και απολύτως ορατό ή ελέγξιμο όπως φερ’ ειπείν στο πεδίο » Λύματα και Επεξεργασία Λυμάτων»; Επ’ αυτού βεβαίως σύντομα και πολλά θα γνωστοποιηθούν».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.