Και Βολιώτες που μένουν στην Αθήνα έλαβαν μπιλιέτα για προ 20ετίας τέλη ταξινόμησης

Νέα συνάντηση αύριο στο απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Βόλου

Αυξάνεται ο αριθμός των ιδιοκτητών αυτοκινήτων που εξακολουθούν να παίρνουν ειδοποιητήρια από την Εφορία, για πληρωμή των τελών ταξινόμησης 20 χρόνια μετά, καθώς «μπιλιέτα» πηγαίνουν πλέον και σε Βολιώτες που μένουν στην Αθήνα.
Για αύριο Τετάρτη 15 Ιανουαρίου, στις 5.30 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί νέα συνάντηση των θιγόμενων, που εκτιμάται ότι ξεπερνούν τις 4000, στο Εργατικό Κέντρο Βόλου.

Ο άνθρωπος που ανέλαβε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει τους συμπολίτες για να γίνει οργανωμένη διαμαρτυρία, Ιωάννης Μαστρογιάννης, απηύθυνε κάλεσμα για την αυριανή συνάντηση και δηλώνει δυσαρεστημένος από την αδιαφορία των βουλευτών και των τοπικών αρχών, καθώς τα τέλη αφορούν αυτοκίνητα που αγοράστηκαν την περίοδο 1999 ως 2001.

Ο κ. Μαστρογιάννης δεν έκρυψε την πικρία του και δήλωσε στο «Ράδιο Ακρόαμα» ότι «δυστυχώς, οι συμπολίτες δεν είχαν τη συμπαράσταση όλων των βουλευτών τοπικά, για ένα τοπικό κοινωνικό θέμα που αγγίζει χιλιάδες συμπολίτες μας. Θα πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Καλά είναι τα εγκαίνια και οι κοπές πίτας, αλλά υπάρχει και ένα άλλο θέμα που έπρεπε να ενδιαφερθούν οι τοπικοί παράγοντες και δυστυχώς, λίγοι ανταποκρίθηκαν και οι υπόλοιποι δήλωσαν ωσεί παρόντες».

Ο ίδιος είπε ότι χθες ήρθαν σε επαφή μαζί του Βολιώτες που ζουν στην Αθήνα και του είπαν ότι πήραν ειδοποιήσεις από την Εφορία για τα τέλη ταξινόμησης.
Ο κ. Μαστρογιάννης επισήμανε ότι το Κράτος πρέπει να λύσει το πρόβλημα, που δεν δημιουργήθηκε με υπαιτιότητα όσων είχαν αγοράσει αυτοκίνητο εκείνη την εποχή, καθώς πλήρωσαν το αντίτιμο και σήμερα 20 χρόνια μετά εμφανίζεται ότι οφείλουν στην Εφορία ποσά στην πλειοψηφία τους 80 €, που όσο περνάει ο καιρός, επιβαρύνονται με τόκους.

Ο εκ των θιγόμενων άλεσε την ύστατη στιγμή τους πολιτικούς να βρουν άμεσα λύση, γιατί πρόκειται για 4000 ανθρώπους που θα τους βρουν μπροστά τους, γατί ήδη πέρασαν τέσσερις μήνες και δεν δόθηκε καμία λύση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.