Κάηκαν ελαιόδενδρα και μέρος θερμοκηπίου από φωτιά κοντά στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Φωτιά ξέσπασε σήμερα στις 5 το απόγευμα καλλιεργήσιμες εκτάσεις κοντά στο αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου με αποτέλεσμα να καούν μέρος θερμοκηπίου που υπήρχε στην περιοχή, λάστιχα ποτίσματος, αρκετά ελαιόδενδρα και ξερά χόρτα.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, ενημερώθηκε για τη φωτιά, που ξέσπασε από άγνωστη αιτία και στο σημείο πήγαν 15 πυροσβέστες με επτά οχήματα της Π.Υ. Βόλου και του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Δρυμώνα.

Η φωτιά ξέσπασε κοντά στον δρόμο και τέθηκε υπό έλεγχο και έσβησε πριν τις 7 το απόγευμα, με απολογισμό καμένο μέρος θερμοκηπίου, ελαιόδενδρα σε περίπου 6 στρ., λάστιχα ποτίσματος και ξερά χόρτα σε έκταση 5-6 στρ.
Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί η Πυροσβεστική, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι είναι η τρίτη φωτιά που ξεσπά στο ίδιο σημείο τα τελευταία 3 χρόνια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.