Κακουργηματική δίωξη κατά 35χρονης Βολιώτισσας για αποστολή φωτογραφιών του πρώην της…

Για λόγους αντεκδίκησης

Μπλεγμένη βρέθηκε μια 35χρονη Βολιώτισσα, που είχε τη «φαεινή» ιδέα να στείλει φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές με τον 64χρονο πρώην σύντροφό της, στην νυν σύντροφό του, αλλά και στο χώρο εργασίας του, σε περιοδικό ειδικού τύπου στην Αθήνα, καθώς η τελευταία της πράξη, αφορά παραβίαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από την οποία προκλήθηκε βλάβη και κατά τρίτου, με αποτέλεσμα να της ασκηθεί δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα.
Η γυναίκα οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα ο οποίος της άσκησε την παραπάνω δίωξη, αλλά και για δύο ακόμα κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα και συγκεκριμένα της διατάραξης της οικογενειακής τάξης κατ’ εξακολούθηση και της απειλής κατ’ εξακολούθηση. Στη συνέχεια παραπέμφθηκε στον ανακριτή, ζητώντας προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία της μέχρι σήμερα Τετάρτη.
Η 35χρονη συνελήφθη τη Δευτέρα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου στη Λάρισα, όπου εργαζόταν σε Δημόσια υπηρεσία, μετά από μήνυση που υπέβαλλε εις βάρος της ο 64χρονος κάτοικος Αθήνας με τον οποίο στο παρελθόν είχαν συνάψει σύντομη ερωτική σχέση.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, η γυναίκα, για λόγους αντεκδίκησης, μετά τη διακοπή της σχέσης τους τον περασμένο μήνα, άρχισε να στέλνει διάφορα μηνύματα και φωτογραφίες από προσωπικές τους στιγμές μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, στην σύντροφο του 64χρονου και στον οικογενειακό του κύκλο. Προχθές η φερόμενη ως δράστιδα έστειλε ανάλογες φωτογραφίες σε συναδέλφους του άνδρα στην επιχείρηση περιοδικού τύπου όπου εργάζεται, θίγοντας την αξιοπρέπεια του.
Μετά την τελευταία ενέργειά της, ο 64χρονος υπέβαλλε μήνυση εναντίον της στην Αστυνομία, και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, εντόπισαν την δράστιδα, η οποία και συνελήφθη στη Λάρισα.

Σύμφωνα με το νόμο, αν η γυναίκα καταδικαστεί όταν γίνει η δίκη της, κινδυνεύει με κάθειρξη μέχρι 10 ετών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες παραδέχθηκε τις πράξεις της, αποδίδοντας τις όμως σε λόγους αντεκδίκησης για την άσχημη συμπεριφορά του 64χρονου, στη διάρκεια της σχέση τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.