Καλά στην υγεία του και με νέο look ο Φώτης

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Α' Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου

Καλά στην υγεία του και με νέο look είναι εδώ και λίγες μέρες ο αγαπητός στους πολίτες του Βόλου Φώτης Λαδόπουλος. Όπως έγινε γνωστό, παρά τα όσα διαρρέουν κάποιοι στο διαδίκτυο, ο 87χρονος Φώτης εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Α’ Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου, μετά από εγκεφαλικό που έπαθε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου. Τον Φώτη είχαν βρει σωριασμένο κάτω στην περιοχή του Πανθεσσαλικού Σταδίου περαστικοί, οι οποίοι ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα τεράστιο κύμα αλληλεγγύης έχει ξεσπάσει με αφορμή την είδηση της νοσηλείας του, καθώς δεκάδες πολίτες του Βόλου τον επισκέφτηκαν τις τελευταίες ημέρες στο δωμάτιό του για να του ευχηθούν ταχεία ανάρρωση και να του αφήσουν τρόφιμα, ρούχα και άλλα απαραίτητα. Όσοι τον επισκέφθηκαν βέβαια δυσκολεύτηκαν να τον αναγνωρίσουν καθώς πέρα από τους γιατρούς που φροντίζουν για την υγεία του οι νοσηλευτές φρόντισαν και την εξωτερική του εμφάνιση κουρεύοντας και ξυρίζοντάς τον. Ο οργανισμός του πάντως αποδείχτηκε πολύ ανθεκτικός, καθώς όπως λένε οι γιατροί, χάρη στη λιτή ζωή που έκανε και τη μη λήψη φαρμάκων.

Να σημειωθεί ότι για έναν άνθρωπο που έχει συνηθίσει να ζει μόνος του και να κινείται ελεύθερος μέσα στην κοινωνία, η μερική έστω ακινητοποίησή του στο δωμάτιο του νοσοκομείου του προκάλεσε εκνευρισμό, με αποτέλεσμα ο Φώτης να ζητάει να φύγει, ωστόσο οι γιατροί τον καθησύχασαν λέγοντάς του ότι πρέπει να παραμείνει λίγες μέρες ακόμη σε νοσηλεία προκειμένου να τον παρακολουθήσουν και να βγει υγιής ξανά στους δρόμους του Βόλου.

Αυτό που προκαλεί ανησυχία ωστόσο είναι πως ένας 87χρονος, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη, μπορεί να συνεχίσει να ζει υπό τις συνθήκες που ζούσε και πριν, κάτι στο οποίο αναμένεται να δώσουν λύση οι δομές κοινωνικής υποστήριξης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.