Κάλεσαν στο συλλαλητήριο δικηγόρους, συμβολαιογράφους, επιμελητές και υπαλλήλους

Μέλη της επιτροπής πολιτών κατά της καύσης σκουπιδιών στα Δικαστήρια

Ενημερωτική συνάντηση με τις διοικήσεις του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Λάρισας, του Συλλόγου Δικαστικών Επιμελητών και του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Βόλου, είχαν χθες το μεσημέρι στο γραφείο των Δικηγόρων στα Δικαστήρια Βόλου, μέλη της Επιτροπής Πολιτών κατά της καύσης σκουπιδιών.
Σύμφωνα με το μέλος της επιτροπής Μάρκο Βαξεβανόπουλο, τα μέλη ενημέρωσαν για τα νέα δεδομένα στην καύση απορριμμάτων από την ΑΓΕΤ, τόνισαν ότι θα κινηθούν και δικαστικά κατά της βιομηχανίας, ενώ το ενδιαφέρον των διοικήσεων των φορέων έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το θέμα της ανακύκλωσης.
Το μέλος της επιτροπής είπε ότι η πρόταση για την ανακύκλωση θα παρουσιαστεί ξανά, ενώ κάλεσε τις διοικήσεις των Συλλόγων που έχουν σχέση με τα Δικαστήρια, να λάβουν μέρος στο συλλαλητήριο κατά της καύσης σκουπιδιών που προετοιμάζεται για το Σάββατο 16 Μαρτίου.
Οι Διοικήσεις των δικηγόρων, συμβολαιογράφων δικαστικών επιμελητών και δικαστικών υπαλλήλων, απάντησαν ότι θα φέρουν το θέμα της συμμετοχής τους στο συλλαλητήριο στα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων τους και θα εκφραστούν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.