Κάλεσμα Μπασδάνη σε Πλαστάρα για τις Επιμελητηριακές εκλογές

Μήνυμα στη δημοτική αρχή Βόλου να ασχοληθεί με το έργο της

Κάλεσμα προς τον Πρόεδρο της ΟΕΒΕΜ και ανθυποψήφιό του στις επιμελητηριακές εκλογές Τρύφωνα Πλαστάρα για συμπόρευση στο «Ανεξάρτητο Επιμελητηριακό Κίνημα» έκανε σήμερα στο περιθώριο τηλεοπτικών του δηλώσεων ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και εκ νέου υποψήφιος κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης.
Ο κ. Μπασδάνης, κληθείς να σχολιάσει την παρουσία του κ. Πλαστάρα στην εκδήλωση για την παρουσίαση της επιμελητηριακής παράταξης όπου ηγείται, σημείωσε ότι αποτέλεσε για τον ίδιο μία ευχάριστη έκπληξη, καλώντας τον να συμπράξει μαζί του.

«Για μένα ήταν μία ευχάριστη έκπληξη η παρουσία του Προέδρου της ΟΕΒΕΜ, σημείωσε. Θεωρώ ότι σ’ αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.
Με την παρουσία του, διαπίστωσε κι ο ίδιος, ιδίοις όμασι ότι καλό θα είναι να μην καταρτίσει ψηφοδέλτιο και κατανοώ την δυσκολία του.
Εμείς τον καλούμε να συμπράξει, να συμπαραταχθεί μαζί μας σ’ αυτή την κοινή προσπάθεια γιατί δεν μας χωρίζει απολύτως τίποτα. Τα προβλήματα είναι κοινά και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε όλοι ενωμένοι με μία γροθιά».

Μήνυμα στη Δημοτική Αρχή
Παράλληλα, ο κ. Μπασδάνης θέλησε να στείλει μήνυμα και σε όσους ενοίκους της πλατείας Ρήγα Φεραίου ασχολούνται ενεργά με τις επιμελητηριακές εκλογές να σταματήσουν και να ασχοληθούν με το δημοτικό τους έργο.

Όπως υπογράμμισε «τις τελευταίες ημέρες – κι αυτό είναι κάτι που με στενοχωρεί ιδιαίτερα – κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας ασχολούνται πολύ ενεργά με το να προσελκύσουν επιχειρηματίες και να τους εντάξουν στο ψηφοδέλτιο του κου Πλαστάρα. Καλά θα κάνουν να το σταματήσουν αυτό, διότι δεν διευκολύνει τους επιχειρηματίες ώστε να επιλέξουν ποιον πραγματικά θέλουν να ακολουθήσουν. Επιπροσθέτως, φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση αυτούς που πραγματικά θέλουν να ασχοληθούν.
Θα τους καλούσα να ασχοληθούν με το δημοτικό έργο που και δύσκολο είναι και τεράστιο ενδιαφέρον έχει και να αφήσουν τους επιμελητηριακούς να κάνουν αυτό που ξέρουν να κάνουν πολύ καλά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.