Κάλεσμα δεκάδων φορέων για συγκέντρωση ενόψει της απόφασης για τη Χρυσή Αυγή

Στις 10 το πρωί της Τετάρτης 7 Οκτωβρίου στην Πλ. Ελευθερίας. Βολές κατά του Δ. Βόλου για τη στάση του

Ευρύ κάλεσμα απευθύνουν δεκάδες φορείς της Μαγνησίας για συγκέντρωση ενόψει της απόφασης για τη Χρυσή Αυγή, στις 10 το πρωί της Τετάρτης 7 Οκτωβρίου στην Πλ. Ελευθερίας, ενώ έντονη είναι η κριτική για τη στάση του Δ. Βόλου.

Μαζί για τον Βόλο»: Κάλυψη της “εγκληματικής οργάνωσης”

Κάλεσμα σε “όλους τους δημοκρατικούς πολίτες του Βόλου” απευθύνει η δημοτική κίνηση «Μαζί για τον Βόλο» , ενώ παράλληλα ασκεί σκληρή κριτική στη Δημ. Αρχή, να μην εισάγει προς ψήφιση στο Δημ. Συμβούλιο σχετικό ψήφισμα, κάνοντας λόγο για κάλυψη της “εγκληματικής οργάνωσης”, ενώ όλοι οι μεγάλοι Δήμοι έχουν υπερψηφίσει αντίστοιχα ψηφίσματα.

ΛΑΣ Βόλου: «Οι Ναζί στην φυλακή!»

«Συμπληρώθηκαν 7 χρόνια από τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα», αναφέρει η ΛΑΣ Βόλου, ενώ όπως τονίζεται, «καλούμε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου να βάλει σε ψηφοφορία το ψήφισμα, που ήδη έχει κατατεθεί, στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, ώστε να παρθεί ομόφωνη απόφαση καταδίκης της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, να μπουν φυλακή οι εγκληματίες, να ξαναμπούν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, εκεί δηλαδή που πραγματικά ανήκουν».
Αναλυτικά όλες οι αναφορές και οι ανακοινώσεις-προσκλήσεις για τη συγκέντρωση σε προηγούμενες αναρτήσεις στο magnesianews.gr

Αντιφασιστική συγκέντρωση

Αντιφασιστική συγκέντρωση στο μεταξύ θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 6 Οκτώβρη , στις 6.30 μ. μ. στον προαύλιο χώρο του Αγίου Νικολάου , από «Αριστερές Οργανώσεις»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.