Κάλεσμα για αντιφασιστικό συντονισμό

Από το Ξεκίνημα, το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα και το Νέο Αριστερό Ρεύμα

Με βάση τις αποφάσεις της ανοιχτής συνάντησης για τον αντιφασιστικό συντονισμό που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο την Τετάρτη 17 Ιουλίου, το Ξεκίνημα, το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα και το Νέο Αριστερό Ρεύμα απευθύνει νέο κάλεσμα προς όλες τις δυνάμεις του αντιφασιστικού κινήματος για νέα σύσκεψη τη Δευτέρα 26 Αυγούστου στις 8:00μμ στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση
“Σκοπός της πρωτοβουλίας μας είναι ο ευρύτερος δυνατός συντονισμός οργανώσεων και συλλογικοτήτων με σκοπό την πραγματοποίηση μιας μαζικής, ενωτικής και μαχητικής αντιφασιστικής κινητοποίησης την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, ημέρα κατά την οποία πριν από 6 χρόνια τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα.
Αιχμή της κινητοποίησης στις 18 Σεπτεμβρίου θα είναι το αίτημα να μπει βαθιά στη φυλακή όλη η ηγεσία της Χρυσής Αυγής με πρώτο τον φυρερίσκο Μιχαλολιάκο.
Επίσης επιδιώκουμε το συντονισμό με το αντιφασιστικό κίνημα πανελλαδικά και ειδικά τον Αντιφασιστικό Συντονισμό Αθήνας-Πειραιά για μέρες δράσης σε κρίσιμες ημερομηνίες της δίκης”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.