Κάλεσμα για σχολικές εκδρομές στον Βόλο και στο Πήλιο

Απηύθυνε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Βόλου

Σε ενημέρωση των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης όλης της Ελλάδας προχώρησε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Βόλου κ. Μελπομένη Λαζάρου.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση, «σκοπός της ενημέρωσης ήταν μία ανοιχτή πρόσκληση προς το σύνολο των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ώστε να εντάξουν και πάλι τον Βόλο και το Πήλιο στους προορισμούς των εκπαιδευτικών και σχολικών εκδρομών των σχολικών μονάδων της αρμοδιότητάς τους. Την ενημέρωση συνόδευε ειδικό 10σέλιδο ψηφιακό εμπλουτισμένο έντυπο με προτάσεις και ιδέες, που καθιστούν τον Βόλο και το Πήλιο ιδανικό προορισμό για εκπαιδευτικές εκδρομές ημερήσιες αλλά και πολυήμερες. Όπως τόνισε η Αντιδήμαρχος “το κάλεσμα – πρόσκληση ήταν απαραίτητο καθώς έχουμε διαπιστώσει από τις μέχρι σήμερα δράσεις προβολής, ότι πολλοί επισκέπτες ρωτούν για την εικόνα της περιοχής μετά τον Σεπτέμβριο, έχοντας σε πολλές περιπτώσεις εσφαλμένη εντύπωση για την κατάσταση της πόλης σήμερα.”.
Ολόκληρη η επιστολή ακολουθεί:

“Αξιότιμε κύριε/α Διευθυντή/τρια,
Νιώθουμε την ανάγκη να σας προσκαλέσουμε ξανά στην περιοχή μας, στον Βόλο και στο Πήλιο και να ζητήσουμε από εσάς και τις σχολικές μονάδες που εκπροσωπεί η Διεύθυνσή σας, να την εμπιστευτείτε ξανά για τις σχολικές σας εκδρομές.
Η πόλη και τα χωριά μας είναι έτοιμα και σας περιμένουν πιο φιλόξενα από ποτέ. Ο Βόλος και το Πήλιο ως προορισμός, έχει να προσφέρει στους μαθητές σας, τον συνδυασμό της πλούσιας ιστορικής κληρονομιάς με την απίστευτη φύση και μια υπέροχη πόλη.
Όλα αυτά, στο κέντρο της Ελλάδας, εύκολα προσβάσιμα από όπου και αν έρχεστε, δίνουν την ξεχωριστή δυνατότητα στα παιδιά να απολαύσουν μια εκπαιδευτική αλλά και ψυχαγωγική εκδρομή. Είτε επισκέπτεστε τον προορισμό μας για μια μέρα, είτε για περισσότερες, το σίγουρο είναι ότι θα έχετε τη δυνατότητα μέσα από μια μεγάλη ποικιλία επιλογών να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα, που θα ταιριάζει στις επιθυμίες κάθε σχολικής μονάδας.
Θα ήταν λοιπόν ιδιαίτερη χαρά για εμάς, να προτείνετε τον προορισμό μας,τον Βόλο και το Πήλιο,στις σχολικές μονάδες της Διεύθυνσής σας, προωθώντας παράλληλα και το συνημμένο αρχείο με τις προτάσεις μας, ώστε να διοργανώσουν την εκπαιδευτική τους εκδρομή στον τόπο μας και να έχουμε την τιμή να τους δεχθούμε στην πόλη μας.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία.
Με εκτίμηση
Μελπομένη Λαζάρου
Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Βόλου

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.