Κάλεσμα για το αυριανό συλλαλητήριο απ΄την Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου

Κάλεσμα-υπενθύμιση για το αυριανό συλλαλητήριο, απευθύνει η «Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου Κατά της Καύσης Σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ», τονίζοντας παράλληλα, ότι την ερχόμενη Δευτέρα απευθύνει πρόσκληση σε φορείς για τη συνέχεια του συλλαλητηρίου.
Όπως αναφέρεται, «τέρμα τα λόγια, ήρθε η ώρα για πράξεις, ήρθε η ώρα για αντίσταση στα εγκληματικά σχέδια των πολιτικών και των ανάλγητων εταιριών που τους ελέγχουν!!
Καλούμε τους Βολιώτες και τις Βολιώτισσες το Σάββατο 29 Μαΐου 2021 να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο που θα ξεκινήσει από το Δημαρχείο Βόλου για να σταματήσουμε την καύση σκουπιδιών και να διεκδικήσουμε τις ζωές μας και ένα υγιές περιβάλλλον.
Επίσης, τη Δευτέρα στις 19.00 προσκαλούμε όλους τους φορείς, επιστημονικούς και επαγγελματικούς, όλες τις ομάδες κατά της καύσης σκουπιδιών και πολίτες σε κοινή συνάντηση στο θεατράκι μπροστά από το Δημοτικό Ωδείο προκειμένου να συζητήσουμε ως συνέχεια του συλλαλητηρίου μια συντονισμένη αντίδραση στα σχέδια της κυβέρνησης (τροποποίηση ΑΕΠΟ ΑΓΕΤ, εργοστάσιο SRF Δήμου Βόλου, Geocycle Hellas).
Από την Επιτροπή σημειώνεται ότι 34.000 πολίτες έχουν υπογράψει κατά της καύσης αποβλήτων και 20.000 τουλάχιστον που συμμετείχαν έως τώρα στα παμβολιώτικα συλλαλητήρια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.