Κάλεσμα της κίνησης «Μαζί για τον Βόλο» σε μέλη της «Βόλου Κοινωνία»

Κάλεσμα σε μέλη της «Βόλου Κοινωνία» απευθύνει η κίνηση «Μαζί για τον Βόλο», μετά την θέση που έδωσε στη δημοσιότητα η «Επιτροπή Διαλόγου» της «Βόλου Κοινωνία», ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών. Όπως αναφέρεται, «αποτελούν και δικές μας θέσεις οι επισημάνσεις που περιέχονται στην ανακοίνωση της κίνησης «Βόλου Κοινωνία» για την αναγκαιότητα γόνιμου προγραμματικού διαλόγου για τα σημαντικά θέματα του Δήμου μας και συναινέσεων μεταξύ των δημοκρατικών δημοτικών κινήσεων που διεκδικούν την ψήφο των συμπολιτών μας.
Επειδή στην πόλη μας έχουν συσσωρευθεί πολύ σημαντικά προβλήματα μετά τη χαμένη πενταετία της σημερινής διοίκησης, η επίλυση των οποίων προϋποθέτει τη συνεργασία όλων των ζωντανών δυνάμεων της τοπικής κοινωνίας.
Επειδή αυτό προκύπτει, όπως σωστά αναφέρεται στην ανακοίνωση της «Βόλου κοινωνίας» από το εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής με το οποίο θα διεξαχθούν οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Καλούμε τους φίλους και τις φίλες της κίνησης «Βόλου Κοινωνία» να συμμετέχουν ενεργά στη μάχη για την επιστροφή του Βόλου στην κανονικότητα της εξυπηρέτησης των αναγκών των πολιτών και στο άνοιγμα των δρόμων που οδηγούν σε ένα μέλλον ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής μέσα από τις γραμμές της παράταξης μας, που αποτελεί για τα περισσότερα από τα μέλη της τον εγγύτερο αυτοδιοικητικό χώρο, με βάση το κοινό παρελθόν αγωνιών και αγώνων για την πόλη μας .

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.