Κάλεσμα του Συνδικάτου Μετάλλου για την απεργία της Τετάρτης

Κάλεσμα για μαζικό και μαχητικό παρών στην απεργία της τετάρτης 30 Μάη και στη συγκέντρωση της Πλατείας Πανεπιστημίου, στις 10 το πρωί, απευθύνει το Συνδικάτο Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας».
Σε ανακοίνωση τονίζεται ότι η ανάπτυξη που προπαγανδίζει η κυβέρνηση, και στηρίζουν όλες οι εργοδοτικές οργανώσεις δεν θα φέρουν δίκαιη και καθαρή έξοδο από τα μνημόνια και προσθέτει ότι αυτή η ανάπτυξη φέρει κέρδη για τους λίγους, φτώχεια, ανεργία και εξαθλίωση για τους πολλούς.

Σύμφωνα με το Συνδικάτο Μετάλλου «οι ξεπουλημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες των ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ μας καλούν να διαδηλώσουμε και να απεργήσουμε για «την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας», να διαδηλώσουμε δηλαδή για να στηρίξουμε τις επιδιώξεις και τους σχεδιασμούς του ΣΕΒ, του ΔΝΤ της Ε.Ε., της Ε.Κ.Τ., των μνημονίων και της κυβέρνησης. Όλοι αυτοί, που παρουσιάζονται σήμερα σαν «εκπρόσωποι» της εργατικής τάξης, όλα τα προηγούμενα χρόνια όχι μόνο υπονόμευαν κάθε απεργιακή κινητοποίηση, αλλά έβαλαν πλάτη και φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους σε όλους τους αντεργατικούς – αντιασφαλιστικούς νόμους».

Η απάντηση μας είναι ο οργανωμένος αποφασιστικός αγώνας, συσπειρωμένοι στο Συνδικάτο μας με την ταξική γραμμή πάλης και διεκδίκησης των αιτημάτων, ενάντια στις επιδιώξεις και τα συμφέροντα αφεντικών και των μονοπωλιακών ομίλων, τις κυβερνήσεις, τα κόμματα και τις δυνάμεις που τα υπηρετούν, καταλήγει η ανακοίνωση του Συνδικάτου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.