Κάλυψη των κενών ζήτησαν οι νοσοκομειακοί ιατροί

Στη συνάντηση που είχαν με τον βουλευτή Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστο Μπουκώρο

Χρήσιμη ενημερωτική συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο των νοσοκομειακών ιατρών του Αχιλλοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου Βόλου πραγματοποίησε, το πρωί της Δευτέρας, ο βουλευτής Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, του βουλευτή, «στη συνάντηση, τόσο ο Πρόεδρος των νοσοκομειακών ιατρών κ. Παύλος Μαλινδρέτος όσο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου έθεσαν το επείγον ζήτημα της κάλυψης των κενών θέσεων ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων. Ο βουλευτής δεσμεύθηκε ότι θα στηρίξει τη στελέχωση του νοσοκομείου είτε με επικουρικό προσωπικό είτε μεταφέροντας στο αρμόδιο υπουργείο το αίτημα για την πρόσληψη του απαιτούμενου ιατρικού προσωπικού.
Στη συνέχεια, ο βουλευτής Μαγνησίας μαζί με τον κ. Μαλινδρέτο επισκέφθηκαν τον νέο Διοικητή του νοσοκομείου κ. Γιάννη Ντόκο, όπου συζήτησαν για τις ελλείψεις ιατρών και συμφώνησαν σε ένα πλάνο ενεργειών, όπου ο καθένας σύμφωνα με τις αρμοδιότητες του θα ενεργήσει, ώστε να καλυφθούν τα κενά των ιατρών. Για την ώρα και οι δύο πλευρές επεσήμαναν ότι προτεραιότητα έχει η κάλυψη των 16 θέσεων επικουρικών ιατρών που εκκρεμεί.
Τέλος, ο Χρήστος Μπουκώρος ευχαρίστησε τους ιατρούς του νοσοκομείου για τις καθημερινές, υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν και δεσμεύθηκε να συνεργαστεί μαζί τους για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κάλυψη των κενών».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.