Καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων στο Βόλο

Στο σηματοδότη επί των οδών Ανθ. Γαζή - Ελ. Βενιζέλου

Καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο του Βόλου και προληπτικά μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο μια γυναίκα και τα δύο ανήλικα παιδιά της.
Το ατύχημα έγινε στις 2 μ.μ. στην οδό Ανθ. Γαζή, στο ύψος της οδού Ελ. Βενιζέλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ ο σηματοδότης ήταν στο πράσινο και κάποιος οδηγός προσπάθησε να παρκάρει, δημιουργήθηκε ουρά, οδηγός δεν πρόσεξε το αυτοκίνητο που είχε σταματήσει μπροστά του, με αποτέλεσμα να πέσει στο προπορευόμενο όχημα, που με τη σειρά του χτύπησε άλλα δύο αυτοκίνητα που ήταν επίσης σταματημένα.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν δύο αυτοκίνητα να πάθουν τη μεγαλύτερη ζημιά στο πίσω μέρος, όπου βρισκόταν η γυναίκα με τα δύο παιδιά και άλλο ένα, με δύο επιβαίνοντες νεαρούς, στο μπροστινό μέρος. Οι οδηγοί των άλλων δύο αυτοκινήτων, με μικρές υλικές ζημιές αποχώρησαν από το σημείο.

Επί τόπου κλήθηκε και πήγε κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τη γυναίκα με τα δύο μικρά παιδιά και τους μετέφερε προληπτικά για εξετάσεις στο Νοσοκομείο, καθώς τα παιδιά έκαναν παράπονα για πόνους από το τράνταγμα της σύγκρουσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.