«Κάρβουνο» αποθήκη μονοκατοικίας στην Αθηνών

Η ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια πέταξε στάχτες που δεν είχαν σβήσει μέσα σε πλαστικό κάδο

«Κάρβουνο» έγινε αποθήκη μονοκατοικίας στη Λ. Αθηνών, πριν τη σχολή του ΟΑΕΔ στο Βόλο, από φωτιά που ξέσπασε, όταν η ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια, έριξε κάρβουνα σε πλαστικό σκουπιδοτενεκέ, με αποτέλεσμα η φωτιά να θεριέψει στην αποθηκούλα και να καούν χρώματα και ευτυχώς, δεν κάηκε μια φιάλη υγραερίου που υπήρχε στο χώρο. Αντίθετα, η φωτιά επεκτάθηκε στην αυλή, όπου υπήρχε μια πλαστική δεξαμενή πετρελαίου, με αποτέλεσμα να καεί το πετρέλαιο που περιείχε.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε στις 12 το μεσημέρι για φωτιά σε αυλή μονοκατοικίας και σήμανε συναγερμός γιατί ακούστηκε ένας δυνατός κρότος, που αποδείχτηκε ότι προήλθε από χρώματα που βρισκόταν στην αποθήκη και κάηκε. Επί τόπου πήγαν επτά πυροσβέστες με τρία οχήματα και γρήγορα έθεσαν τη φωτιά υπό έλεγχο, αφού απομάκρυναν το γκαζάκι που υπήρχε στο χώρο την έθεσαν υπό έλεγχο και την έσβησαν.

Σύμφωνα με γείτονες, η άνω των 70 ετών ιδιοκτήτρια του σπιτιού, έκαψε το πρωί διάφορα σκουπίδια στην αυλή και στη συνέχεια πέταξε τις στάχτες σε πλαστικό κάδο απορριμμάτων που βρισκόταν στην αποθηκούλα.

Η γυναίκα μπήκε στο σπίτι και δεν κατάλαβε ότι ξέσπασε φωτιά στην αποθηκούλα και οι γείτονες κινητοποιήθηκαν και ενημέρωσαν την Πυροσβεστική, από τον δυνατό κρότο που ακούστηκε, φοβούμενοι ότι πρόκειται για υγραέριο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.