Καταδικάστηκαν για κλοπή μπαταριών αξίας 2.500 ευρώ!

Καταδικάστηκε διαρρήκτης

Σε φυλάκιση 10 μηνών μετατρέψιμη προς 5 € την ημέρα, καταδίκασε ερήμην το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, δύο άνδρες 42 και 37 χρονών, που κατηγορούνταν για κλοπή από κοινού, ενώ αθώωσε μια Βολιώτισσα, που δεν είχε σχέση με την υπόθεση. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο οι δύο άνδρες, τον Δεκέμβριο του 2015, μπήκαν σε επιχείρηση στο Βόλο και έκλεψαν από μηχανήματα που υπήρχαν στο χώρο, οκτώ ζευγάρια μπαταριών αξίας 2.500€. Ο 42χρονος είναι ήδη κρατούμενος των φυλακών Τρικάλων, για άλλες υποθέσεις κλοπών που έχει διαπράξει.
Η γυναίκα στο Δικαστήριο ανέφερε πως νοίκιαζε στον 37χρονο κατηγορούμενο το διαμέρισμα που βρίσκεται σε πολυκατοικία στο Βόλο, ενώ είχαν σχέση, με αποτέλεσμα να την μπλέξουν χωρίς να γνωρίζει κάτι για την υπόθεση. Η γυναίκα αθωώθηκε από το Δικαστήριο, ενώ ο 42χρονος και ο 37χρονος καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 10 μηνών με μετατροπή προς 5 € την ημέρα, με δυνατότητα άσκησης έφεσης.
Καταδικάστηκε ερήμην
Στο μεταξύ, το ίδιο Δικαστήριο καταδίκασε ερήμην σε φυλάκιση 18 μηνών μετατρέψιμη προς 5 € την ημέρα για κλοπή από κοινού, έναν 34χρονο Αθηναίο. Τον Δεκέμβριο του 2014, ο άνδρας, μαζί με άγνωστο συνεργό, διέρρηξαν διαμέρισμα στο Βόλο, βρίσκοντας σε ένα συρτάρι 1.000 €, τα οποία τα πήραν, όπως και ένα χρυσό γυναικείο δαχτυλίδι αξίας 100 €. Ο κατηγορούμενος είναι ήδη κρατούμενος για παρόμοιες υποθέσεις στις φυλακές Κορυδαλλού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.