Καταδικάστηκε 40χρονος για κλοπές δύο βενζινάδικων

Σε φυλάκιση οκτώ μηνών, με τριετή αναστολή και δικαίωμα άσκησης έφεσης, καταδίκασε ερήμην το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, έναν 40χρονο ρομ, που έκλεψε δύο βενζινάδικα, με άγνωστο συνεργό του. Οι δύο ρομά, τον Απρίλιο του 2017, πήγαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Βόλο και εκμεταλλευόμενοι την έλλειψη προσοχής του ιδιοκτήτη, έκλεψαν 10 € από την ταμειακή μηχανή. Το θύμα της κλοπής, είδε τον έναν δράστη να κινείται περίεργα κοντά στο ταμείο, αλλά δεν πρόλαβε να αντιδράσει, με τον 40χρονο να φεύγει τρέχοντας.
Στη συνέχεια γύρω στις 11 τη νύχτα πήγαν σε άλλο βενζινάδικο στο Βόλο και περίμεναν μέχρι να φύγει ο υπάλληλος, ο οποίος έλειψε για λίγα λεπτά. Ο 40χρονος κατηγορούμενος έκλεψε από το ταμείο ποσό 100 €, καθώς επίσης και δύο κινητά τηλέφωνα μεγάλης αξίας. Τα τηλέφωνα βρέθηκαν κατόπιν και αποδόθηκαν στους κατόχους τους.

Καταδίκη για κλοπή δικύκλου
Σε μια ακόμα περίπτωση κλοπής, το Μονομελές Πλημμελειοδικείο καταδίκασε ερήμην σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή και έφεση, σε 38χρονο Βολιώτη για κλοπή δικύκλου. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο άνδρας τον Απρίλιο του 2016 στο Βόλο έκλεψε από έναν 34χρονο το μηχανάκι του, το οποίο όμως στη συνέχεια βρέθηκε και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.