Καταδικάστηκε Βολιώτης, γιατί έβριζε και συκοφαντούσε …μέσω διαδικτύου

Ότι πληρωνόταν γυναίκα, από ΜΜΕ για να βρίζει τον Αχ. Μπέο!

Δε γλίτωσε την καταδίκη ένας 44χρονος Βολιώτης, που κατηγορούνταν για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση μιας 42χρονης στο διαδίκτυο και το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, τον καταδίκασε ερήμην σε φυλάκιση 15 μηνών με τριετή αναστολή.
Η 42χρονη είχε αναρτήσει κείμενα με απόψεις της σε ιστοσελίδα εφημερίδας του Βόλου, με τον κατηγορούμενο που ήταν στις περασμένες δημοτικές εκλογές υποψήφιος, να αναρτά στο προφίλ του στο Facebook εξυβριστικό για τη γυναίκα κείμενο, τον Σεπτέμβριο του 2016. Εκεί χρησιμοποιούσε χυδαίες εκφράσεις, ενώ την κατηγορούσε ότι πληρώνονταν από το συγκεκριμένο μέσο ενημέρωσης, για να βρίζει το δήμαρχο του Βόλου Αχιλλέα Μπέο.
Την τακτική αυτή, ο κατηγορούμενος τη συνέχισε για αρκετό χρονικό διάστημα, και μάλιστα επέμεινε στις κατηγορίες κατά της 42χρονης σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, και στο απολογητικό του υπόμνημα, μετά τη μήνυση που υπέβαλλε εναντίον του η γυναίκα. Ο καταδικάστηκε ερήμην από την έδρα σε φυλάκιση 15 μηνών και για τις δύο πράξεις, με τριετή αναστολή, ενώ του δόθηκε και το δικαίωμα της άσκησης έφεσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.